Evropa 2 chystá šľahačkovú inváziu do Liberca!

10. června odstartuje Evropa 2 první zastávkou své letošní roadshow Ranní Show Live pìknì zostra – v Liberci to bude pořádnì lítat, a to doslova. V rámci odpolední „zahřívací party“, která bude předcházet samotnému nočnímu mejdanu, se utká parta Evropy 2, modelky a posluchači rádia v bitvì roku!

První zastávkou letošního ročníku legendárních výjezdních akcí je právì severočeský Liberec, který si Evropa 2 vybrala (nejen) pro jeho skvìlou pařmenskou povìst. Celonočním maratonem návštìvníky provede fenomenální pìtice z rádia – Leoš Mareš, Lucie Šilhánová a Patrik Hezucký z Ranní show a DJ´s Pavel Cejnar a Ondra Vodný. Společnì s nimi pak letos novì vystoupí na každé z akcí aktuálnì nejzábavnìjší domácí kapela Nightwork se svou regulérní hodinovou show.

Noční jízdì bude předcházet odpolední happening, kde se v jedinečné crazy show propojí DJské sety, freestylová hudební i sportovní exhibice, koncert strmì stoupající kapely Eddie Stoillow a hlavnì – neopakovatelná šlehačková bitva moderátorù Evropy 2, finalistek soutìže Česká Miss (např. Denisa Domanská, Šárka Cojocarová, rebelka Michaela Štoudková a také Josef Karas – Mr. Czech Republic 2010! ) a v neposlední řadì také posluchačù rádia.

Jen tady a nikde jinde uvidíte hvìzdnou válku Evropy 2 – tenhle „blázinec“ si rozhodnì nenechte ujít! A pokud je pro vás Liberec přece jen daleko, celou odpolední akci mùžete sledovat v přímém přenosu na webových stránkách Evropy 2 (www.evropa2.cz).

Třešničkou na dortu je pak exkluzivní expozice „soutìžního Ferrari 360 Modena Leoše Mareše, se kterým se mùže kdokoliv z návštìvníkù vyfotit, při troše štìstí dokonce i se samotným Leošem a spol.


Program akce Ranní Show Live Evropy 2 v Liberci:
15:00 Start odpolední party (parkovištì u Tip Sport Areny, roh ulic u Stadionu a Máchova)
15:30 Freestyle exhibice
17:30 DJ´s Evropy 2
18:00 koncert Eddie Stoillow live
18:30 DJ´s Evropy 2
19:00 Šlehačková bitva
20:00 Party Ranní Show Live (KD Liberec, Soukenné Námìstí 613)

Evropa 2

Zdroj: Martin Boltík
Publikoval: Redakcia GREGI.NET