Evolution praje všetkým krásny Nový rok. Čo Vás v ňom s nami čaká?

Celý tím relácie Evolution na Gluuu.tv Vám želá krásnu oslavu Nového roku a v ňom len to najlepšie.

Kedže prichádza čas predsavzatí, chceme aj my nasledovať tradície a dáme si ich hneď niekoľko v podobe noviniek a vylepšení. Minulý rok sme sa venovali hlavne najväčším dnb festivalom na Slovensku, čo plynulo z vrcholiacej letnej sezóny. Videli sme sa na festivaloch Let it roll, Signall FM a Special Place. Za ten krátky čas sme Vám priniesli rozhovory s elitnými menami na zahraničnej aj domácej dnb scéne. Spomeňme Marky-ho, London Electricity, Loadstar, Netsky, Komatic & Technicolor, Xilent, Gabanna, Lixx, Clive, Kubo & Flautistar..

Odštartovaním 2012ky sa budeme venovať aj menším, ale o to čarovnejším klubovým akciám. Určite nevynecháme legendárnu Drumatique Session v bratislavskom NuSpirit Clube, no navštívime aj iné kúty Slovenska. Úplnou novinkou budú natáčané sety zo štúdia, ktorých sa budete môcť zúčastniť, alebo si ich jednoducho spätne pozrieť na webe. Podrobnejšie info sa k Vám dostane už čoskoro.


Na čo sa môžete tešiť najbližšie?

V novom roku si oživíme spomienky na zimný Let it roll exkluzívnym rozhovorom s víťazom Dnb Awards 2011, ANDY C a Audio. Rozhovor sa natáčal vo VIP priestoroch, ktoré boli prístupné pre všetkých s VIP vstupenkou. Mohli ste si pozrieť ako sa taký rozhovor natáča a dokonca, osobne sa zapojiť do diskusie.

Tešíme sa na Vás v roku 2012!
Evolution tím

Zdroj: Gluuu.tv
Publikoval: Redakcia GREGI.NET