Evolution: Nová televízna relácia na Gluuu.tv!

S evolúciou prichádza vždy niečo nové. A v tomto prípade je toho hneď viac. Poďme však pekne po poriadku. Na internetovej televízii Gluuu.tv štartuje členka Drumatique crew DJane Dolyx novú reláciu Evolution. Zameraná bude hlavne na drum’n’bass ale aj iné subžánre zlomeného beatu. Prinesie vždy zaujímavé reporty z akcií, rozhovory s DJmi, mixované sety zo štúdia a veľa ďalšieho. Kedže je reč o evolúcii, priestor bude vyčlenený aj pre mladé talenty na scéne, o ktorých by sa malo vedieť viac.

Prvá relácia bude online už v priebehu pár dní, včas vás budeme informovať. Tešiť sa môžete na reportáž z najväčšieho slovenského dnb festivalu Let It Roll na Duchonke. Okrem iného na rozhovor s jedným z headlinerov festivalu London Elektricity, ale aj Lixx-om a Clive-om.

Aby toho nebolo málo, pod hlavičkou Evolution sa rozbieha event s rovnomenným názvom. Akcie sa budú konať v exkluzívnom priestore zrekonštruovanej lodi na Tyršovom nábreží – River´s Club. Okrem známych DJských mien dostanú príležitosť aj nováčikovia.

EVOLUTION @ River’s Club – 20th August 2011
KATO & KAMILA (live flute) [ LiR.SK ]
GABANNA [ Drumatique / FokuzLTD ]
ROLAND [ Drumatique ]

EVOLUTION @ River’s Club – 27th August 2011
ZAJO [ Drumatique ]
FLOOPY [ Drumatique / Biobull ]
MELON [ Hauz ]

Viac info:
www.facebook.com/Evolution.Gluuu.tv
www.facebook.com/djanedolyx
www.gluuu.tv

Evolution

Zdroj: DJane DOLYX [ Drumatique ]
Publikoval: Redakcia GREGI.NET