EVI VINE 23.9. v Bratislave!

EVI VINE (UK) 23.9.2016 vystúpi v Bratislave speváčka, vychádzajúca hviezda britskej alternatívnej scény, Evi Vine so svojou skupinou. Ak sa vám páči zvuk labelu 4AD z osemdesiatych rokov, u Evi si prídete na svoje.

Nezameniteľný, výrazný hlas Evi Vine budete môcť počuť aj na novom albume legendárnych The Mission, ktorý vyjde ešte v septembri, po boku hviezd ako Martin Gore (Depeche Mode), Gary Numan, Ville Valo (HIM) či Julianne Regan (All About Eve).

evi
Evi má na konte dva albumy “…And So the Morning Comes” (2011) a “Give Your Heart to the Hawks” (2015) a tesne pred bratislavským koncertom by mal vyjsť nový singel. Nahrávala s legendárnym zvukovým inžinierom Phillom Brownom, ktorý na spoluprácu pozval známe mená britskej hudobnej scény: Roger O‘Donnell (The Cure), Martyn Barker (Goldfrapp/Shriekback), Tom Moth (Florence and the Machine) Tatia Starkey (My Vitriol/Lola Colt), Peter Yates (Fields of the Nephilim) či Billy Cote (Madder Rose).
“Excellent…”
ROBERT SMITH (The Cure)
“V ére Cocteau Twins z labelu 4AD by Evi Vine rýchlo vystrelili na predné pozície a hrali by ich v alternatívnych rádiách.”
PROG MAGAZINE
Evi Vine so skupinou vystúpi v bratislavskom klube British Rock Stars 23. septembra. Pred a po koncerte (až do rána) sa bude tancovať so Sunless party DJmi HellHound a Wormwood, ktorí namixujú to najlepšie zo štýlov post-punk, synth/wave, gothic, coldwave a electro. Vstupenky zakúpite v sieti PREDPREDAJ.sk.
Zdroj: Organizátor