Everytime I Die, Cancer Bats, Set Your Goals a Make Do And Mend na jednom pódiu v Randal klube!

S hrdosťou Vám oznamujeme, že dňa 8.5.2012 v bratislavskom klube Randal vystúpia štyri špičkové hardcore-punkové kapely zo severu amerického kontinentu.

Hlavnou hviezdou večera sú bezpochyby EVERYTIME I DIE z Buffala, ktorí prídu predstaviť aktuálnu novinku „Ex Lives“ (vychádza 6.3.2012 pod hlavičkou Epitaph Records). Album produkoval vyhľadávaný Joe Baressi (pracoval napr. s Queens Of The Stone Age alebo Parkway Drive) a toto spojenie sľubuje dôstojného nasledovníka veľmi úspešnej dosky z roku 2009 „New Junk Aesthetic“, ktorá bola serverom absolutepunk.net označená za „zbraň hromadného ničenia“.

Svoju energickú show už po druhýkrát do Randalu prinesú aj Kanaďania CANCER BATS, ktorých sme mali možnosť vidieť, keď vystupovali ako predkapela THE DILLINGER ESCAPE PLAN. Ich nový album „Dead Set On Living“ by mal uzrieť svetlo sveta 21.4.2012. a pri príležitosti jeho vydania kapela absolvuje mini turné po Veľkej Británii pozostávajúce zo šiestich koncertov, ktoré sú už teraz vypredané, čo svedčí o rýchlo rastúcej popularite týchto sympatických Kanaďanov!

SET YOUR GOALS zo slnečnej Kalifornie sú ďalším zvučným menom zo stajne Epitaph Records. Svojim mixom pop punku a melodckého hardcore-u oslovili mnohých fanúšikov po celom svete a absolvovali úspešné turné s kapelami ako ANTI-FLAG alebo ALEXISONFIRE, nehovoriac o kultovom VANS WARPED TOUR. Zatiaľ posledný štúdiový počin kapely z júna minulého roku „Burning At Both Ends“ bodoval v rebríčku US Billboard Indie Chart na 27. mieste.

V súčasnosti v Bostone pôsobiaci MAKE DO AND MEND majú zatiaľ na svojom konte len jeden dlhohrajúci album „End Measured Mile“ z roku 2010. Kapela však ohlásila plány nahrať pokračovanie debutu vo februári tohto roku pod taktovkou Matta Baylesa (pracoval s MASTODON, MINUS THE BEAR,…). dúfajme, že jeho vydanie stihnú do svojej bratislavskej premiéry.

Predpredaj je spustený dnešným dňom v sieti Ticketportal ,cena lístka je 16,- EUR/na mieste bude stáť 20,-EUR.

ETID

Zdroj: wayoutbooking.com
Publikoval: Redakcia GREGI.NET