Euphoria v Piatok 19. júna (Urban Spot, Banská Bystrica)

Dovoľte nám, aby sme Vám predstavili novú stredoslovenskú multižánrovú klubovú akciu s názvom EUPHORIA. Ten, komu v našom kraji chýbajú žánre ako minimal, techno, progressive a trance, má možnosť zavítať už 19. júna do klubu URBAN SPOT v Banskej Bystrici (bývalé kino Hviezda), kde sa môže na vlastné uši presvedčiť v čom spočíva krása kvalitnej elektronickej hudby.

Prvú edíciu zahájime s mladou a veľmi populárnou zvolenskou Djkou Sionni, ktorá bude zároveň headlinerom tejto noci. Za svoje pôsobenie na scéne sa stihla predstaviť po boku takých mien ako je napr. David Moleon (SPA), Kristina Nikolaeva (UKR), Boss, Grining, Derma, Makarov (CZ), Noks & Good Mood, Styller, Cole, THCZ (CZ), Foxx (CZ), Matt ess (CZ), Erik s (CZ), Drahosh a mnoho ďalších… Môžete sa tak tešiť na kvalitnú porciu tech-housu a techna!

Sekundovať jej budú rezidenti Euphoria party – Senor Kuros, Noro Hadzi a Dj Slick.

Senor Kuros je známa tvár banskej bystrice – Dj, producent a v minulosti tiež rezident populárnej banskobystrickej klubovky I Love Music. Zahral si na mnoho párty a festivaloch boku mien ako: Ashley Wallbridge (UK), Dada Life (SWE), Nifra, Eddie Sender, Driftmoon, Mike Angelo (PL), Carlo Calabro (PL), Marcus Schossow (SWE)  a iní… Počas noci pridá bpm a unesie Vás do sveta progressivu a electro trancu.

Ostrieľaného trance borca zo Zvolena môžete tiež poznať pod pseudonymom Noro Hadzi. Od roku 2008 hral na klubovkách a festivaloch po boku mien ako: Marcus Schossow (SWE), Leon Bolier (SWE), Mike Shiver (SWE), Nifra, Breeth, Pizzadox, Nifra, Pico vs. Fester, Eddie Sender, Paulo Mewini, Styller a veľa dalších. Na Euphoria party sa predstaví jeho temnejšia tvár a zahrá Vám tvrdší, energický progressive a techtrance s prvkami psy-trancu.

Dj Slick je staronová tvár na slovenskom Djskom nebi. Napriek nie mnoho odohratým akciám, ide o Dja, ktorý má vycibrený hudobný vkus a to chce práve potvrdiť aj vo svojom warm up sete na prvom ročníku EUPHORIE. Prevedie Vás tónmi minimalu a pripraví pôdu pre headlinera akcie.

Postupne sa môžete tešiť aj na jednotlivé promo sety každého z DJov, ktoré budeme pridávať už čoskoro.! Aj v tejto chvíli pracujeme na posilnenom svetelnom parku, videoprojekcii ako aj ďalších vylepšeniach, ktoré Vám spríjemnia Vašu novú klubovku. Veríme, že sa nám podarí vybudovať nové miesto pre fanúšikov pravej nekomerčnej elektronickej hudby. Už teraz sa na Vás tešíme!

LINEUP:
DJ Sionni /spiral.sk/
Senor Kuros /usmdjs.sk/
Noro Hadzi /euphoria.sk/
Slick /euphoria.sk/

Miesto: URBAN SPOT (bývalé kino Hviezda), Skuteckého 3, Banská Bystrica
Dátum: 19.6.2015 (Piatok)
Start: 21:00
End: 04:00
Entry: 2€

Facebook event
Facebook fanpage Euphoria

WEB-flyer-euphoria2

Zdroj: Euphoria