Euphonic Night a Cressida!

Už tento piatok navštívi hlavnú metropolu Slovenska nemecká hviezdička vystupujúca pod menom Cressida.

Vlastným menom Matthias Baumann už ako malý chlapec udivoval svojou hrou na piane. Za pomoci svojej hravosti a nekončiacej kreativity postupne spájal do seba správne tóny a zisťoval, že pri ich hraní za pomoci rozličných zvukov dokáže hudbe pridať tretí element v podobe eufórie. Nasledovali prvé producentské kroky stupňujúce sa za podpory vytvárania neoblomného zvuku a tanečných rytmov a vyprofilovali z Matthiasa hudobného producenta pohybujúceho sa na vlnách Trance music.

Prišlo obdobie roku 2005 kedy spojil sily s menom Roland Geringer, ktorý s ním zdieľal rovnaké hudobné naladenie a vášeň pre elektronickú hudbu. Spolupráca trvala takmer 3 roky. Nikdy neprestala napredovať, čoho dôkazom je množstvo výbornej produkcie na súpiskách svetových vydavateľstiev ako: Lost Language, Baroque Records, Afterglow, Ava Recordings, Somatic Sense, Alter Ego Records a Enhanced Records.

Po spolupráci sa Matthias rozhodol pre samostatnú cestu, ktorá v roku 2008 zaznamenala najväčší producentský úspech v jeho doterajšej kariére.

Track 6AM –  vydaný pod krídlami nemeckého vydavateľstva Euphonic a stal sa najpredávanejším trackom toho roku (www.beatport.com), najpopulárnejším tranceovým trackom a takisto bol zaradený aj na výberovku In Search of Sunrise DJa Tiesta.

Nenechajte si ujsť hudobné predstavenie svetového remixéra a producenta v jednej osobe už tento piatok v priestoroch vynoveného podniku Empire!

EUPHONIC NIGHT
CLUB EMPIRE BRATISLAVA
25. november (piatok)

Euphonic Night

Zdroj: Empire
Publikoval: Redakcia GREGI.NET