Erasure vystúpia v novembri v Prahe!

15. listopadu 2011 do Prahy přijedou pionýři synth-popu Erasure. Pro velký zájem pořadatelé zavedli i VIP vstupenky k sezení.

Nepočítáme-li festivalová vystoupení z roku 1997, vracejí se Erasure se sólovým koncertem do našich krajù po dlouhých 19 letech. Je to jedinečná příležitost slyšet a vidìt naživo synth-popovou legendu mající na kontì více než čtyřiceti položkový arsenál hitových singlù a více než 25 milionù prodaných nosičù.

Erasure k nám míří v rámci svìtového turné pořádaného na podporu zbrusu nového alba Tomorrow’s World, jehož produkce se ujal Frankmusik (spolupráce s Lady Gaga, Pet Shop Boys) a mixu Rob Orton. Album vyšlo začátkem října a to ve dvou verzích. Albu předcházel singl When I Start To (Break It All Down), který vyšel na CD 26. září.

Turné bylo zahájeno 31. srpna na Floridì. Zahrnuje celkem 27 koncertù v USA a 1 v Kanadì, v říjnu se turné přesunulo na starý kontinent a mimo Prahy a Bratislavy zavítají do Velké Británie, Dánska, Nìmecka a Belgie a dalších zemí.

26letá kariéra Erasure začala inzerátem, který Vince Clarke zveřejnil v časopise Melody Maker, ve snaze najít zpìváka pro svùj nový projekt. V té dobì již mìl za sebou post zakládajícího člena Depeche Mode a autora jejich prvního alba „Speak and Spell“ a krátkou kariéru v rámci dua Yazoo s AlisonMoyet. Konkurz na zpìváka vyhrál Andy Bell a ještì v roce 1985 vydali 2 singly, ale prorazili až v létì 1986 čtvrtým singlem Sometimes. Následovaly hity VictimofLove, ShipofFools, A LittleRespect, Love To HateYou, Always a mnoho dalších.

Fanoušky v Česku jistì potìší i připravovaná after párty, která začne po skončení koncertu v Klubu Kostel v odsvìceném kostele sv. Michaela Archandìla v Michelské 29 na Praze 1. Podle slov Pavla Kloupara, jednoho z pořadatelù, party pojede až do rána a budou k vidìní projekce společnì s DJ sety nejen Erasure. Vstup na party bude na místì stát 100 Kč.

Vstupenky na pražský koncert jsou v prodeji v předprodejní síti Ticketpro od 830 Kč. VIP vstupenka k sezení vyjde na 1100 Kč.

Více na www.inpromotion.cz

Erasure

Zdravime: Madree promotion s.r.o.
Publikoval: Redakcia GREGI.NET