Erasure vystúpia v novembri v Bratislave!

Zakladajúci člen kapiel Depeche Mode a Yazoo príde na Slovensko. Vince Clarke sa vracia na Slovensko ako polovica dua Erasure. Koncertná jeseň na Slovensku bude bohatšia o ďalšie svetové meno. Andy Bell a Vince Clarke, dvojica, ktorá je od roku 1985 známa ako Erasure sa predstaví v stredu 16. novembra v Bratislave. Bude to ich druhá návšteva Slovenska. Tu prvú absolvovali už v roku 1997.

Erasure sa zastavia v rámci ich celosvetového turné „Tomorrow´s World Tour 2011“. Turné začalo v júni v Anglicku, skupina odohrala koncerty aj v Nemecku, Rusku, Švédsku, Nórsku, po prvý krát hrali v Južnej Amerike (Mexiko, Peru, Argentína, Brazília,…), aktuálne sa tešia fanúšikovia v USA a Kanade, aby sa v novembri dočkali aj slovenskí priaznivci.

Erasure vystúpia v HANT aréne (športová hala Pasienky) o 20:00. Deň pred tým odohrajú koncert v Prahe. Skupina Erasure patrí medzi najpodstatnejšie hudobné zoskupenia z Veľkej Británie. Kapela vznikla v roku 1985, pôvodne ako štúdiový projekt Vince Clarka. Všetko sa zmenilo keď na konkurze zaspieval vtedy 21-ročný Andy Bell.

Dvojica má dodnes na konte 14. štúdiových albumov (vrátane novinky Tomorrow´s world – vychádza 3.10.). Albumy Innocents, Wild!, Pop – the first 20 hits, Chorus a I say, I say I say sa vyšplhali na vrchol UK chartu. Dvojica za 26 rokov svojej existencie predala viac ako 30 miliónov svojich nahrávok. Hity Sometimes, A little respect, Blue savannah či Love to hate you patria dodnes medzi obľúbené rádiové hity.

Vstupenky na koncert už v predaji v sieti Ticketstream www.ticketstream.sk
Vstupenky sú v cene: Voľné sedenie 33 €, státie 37 €, VIP státie pod pódiom 40 €.

Zdroj: Andrej Kratochvil
Publikoval: Redakcia GREGI.NET