English Stand-Up Comedy v Košiciach!

Baby Blue Banana s hrdosťou uvádza prvý Košický večer anglickej stand-up komédie. S potešením začíname túto pravidelnú udalosť s vynikajúcou zostavou. Sme jediný promoter, ktorý v spolupráci s Expanzia.sk, bude do Košíc pravidelne prinášať vystúpenia špičkových anglicky hovoriacich komikov z Veľkej Británie, Írska, ale aj z iných miest.


21. februára 2012 o 20:00 hod.
Christian Schulte-Loh (Nemecký komik…)
a Joe Eagan (CA)
Naživo v GES Clube, Nám. L.Novomeského 13, 040 01 Košice
Lístky: €9 na osobu v predpredaji, alebo €10 pri vstupe


Áno, nie je to žart, naozaj vám prinášame nemeckého komika (v angličtine)! Je to blonďák, je vysoký dva metre, je Nemec, a je mu ľúto! Ocenený medzinárodný komik Christian Schulte-Loh hovorí o svojej krajine: ‚Nesúď knihu podľa obalu – iba ak je to nemecký pas.‘ V úvode večera vystúpi kanadský komik so švédskymi koreňmi Joe Eagan, ktorý má naozaj neobvyklé predstavenie.

Christian Schulte-Loh bol prvým komikom, ktorý vystúpil pre Baby Blue Banana v Budapešti v roku 2009, v predpremiére svojho vystúpenia na Edinburghskom festivale v tom roku. Sotva sme mohli vedieť, že jeho edinburghské vystúpenie ho vystrelí na vrchol slávy vo Veľkej Británii a vo svete so šnúrou vypredaných predstavení po celom svete, pričom bude pracovať po boku najväčších mien v komédii. Bol na turné v Severnej Amerike a po Európe tiež s veľkým úspechom bol hviezdou programu najslávnejších klubov komédie vo Veľkej Británii, ako je napríklad London’s Comedy Store. Bolo nám potešením ho priniesť do Bratislavy na jeho úplne prvé vystúpenie na Slovensku v roku 2010 a teraz ešte s väčšou radosťou ho prinášame späť, aby prvý krát vystúpil v Košiciach.

Čo hovoria kritici o Christianovi Schulte-Lohovi:
„Christian Schulte-Loh vytvoril jedno z najpodvratnejších predstavení, aké som videl. Vtipy mali úžasnú sviežosť a silu.“ – The Spectator
„Zábavný Nemec – Jediný!“ – KKunst, Belgium
„Obrovská energia, obrovská osobnosť!“ – The Comedy Store, London
„Pochyboval som, že Nemecký komik bude zábavný, ale Schulte-Loh mi dokázal, že sa mýlim a bol podarený. S radosťou by som zaplatil aby som ho videl znovu a veľmi odporúčam, aby ste sa naňho išli pozrieť.“ – Cardiffblogger

Joe Eagan z kanady prináša neobvyklé predstavenie na javisko Baby Blue Banana. Spája stand-up comedy so svojim vlastným jedinečným druhom komédie „sit-down comedy“, v ktorej zahrnuté používanie obrázkov a hudby. Je pravidelným účinkujúcim pre medzinárodné obecenstvo a vystupoval po celom svete, keď dokonca využil svoje impozantné jazykové zručnosti na zabávanie.

Čo hovoria kritici o Joe Eaganovi:
„Jeho šikovné používanie obrázkov a hudby, robí Eaganov výstup skutočne výnimočne viditeľným vo svete stand-up komédie.” – Timeout

Naša show v Bratislave je veľkým úspechom a sme si istý, že úspech bude mať aj u Košického publika. Očakávame, že toto predstavenie bude mimoriadne populárne, preto si nezabudnite zavčasu rezervovať miesta, aby ste predišli sklamaniu. Lístky sú len za 10 EUR a 10% zľava je pre tých, ktorí si kúpia lístky online vopred cez www.babybluebanana.com. Tí, ktorí uprednostňujú platbu v hotovosti pri vstupe, si tiež môžu rezervovať miesta zaslaním e-mailu na adresu reservations@babybluebanana.com s uvedením počtu žiadaných lístkov.

Baby Blue Banana je hlavným stredoeurópskym organizátorom zábavy v anglickom jazyku, ktorý prináša komédiu, divadlo, živú hudbu, kvízové večery, večierky a ešte oveľa viac pre obecenstvo v tomto regióne. Teraz, vo svojom treťom roku pôsobnosti Baby Blue Banana úspešne expandovala zo svojej pôvodnej základne v Budapešti, aby sa úspešne uviedla v ďalších siedmich lokalitách vrátane Bratislavy, Brna a Prahy. Komediálne večery sa konajú v Bratislave najmenej raz mesačne a sú organizované v partnerskej spolupráci s Expanzia s.r.o.. Naším plánom je spustiť v Košiciach pravidelnú, mesačnú stand-up komedy show. Podrobnosti o akciách organizovaných Baby Blue Banana nájdete na našej webovej stránke: www.BabyBlueBanana.com.

Zdroj: Baby Blue Banana                    
Publikoval: Redakcia GREGI.NET