Emu Brabcovú a Luno podporia českoamerickí Bros n Beasts!

Už túto sobotu vystúpi v bratislavskom Subclube pražská skupina Luno, ktorá je novým projektom Emy Brabcovej z dnes už kultovej Khoiby. I keď pôvodne malo ísť len o jednorazový projekt spojený s nahratím Brabcovej sólového albumu, skupina pokračuje ďalej a 12. mája o desiatej večer sa po prvýkrát ukáže aj v Bratislave.

V role predskokanov sa už o deviatej predstaví skupina Bros n Beasts, združená okolo Čechoameričana Scotta De Castra, po koncerte bude nasledovať afterparty, o ktorú sa postarajú Djs Flipper a Kung Palo – mená, za ktorými sa skrývajú postavičky nie neznáme pravidelným návštevníkom Subclubu.

Khoiba sa počas svojej existencie stala populárnou aj v zahraničí a okrem iného si ju za svoju predkapelu na berlínskom koncerte vybrali The Cure. Skupina je už štyri roky históriou, no v roku 2009 sa jej duch prevtelil do Luna, ktoré sa stalo hneď po prvých koncertoch novou senzáciou pražských klubov.

Elektronické lístky na tento koncert v cene 6 eur sa dajú zakúpiť prostredníctvom internetovej stránky www.orepole.sk, bežné lístky sú k dispozícii v predajni Dr. Horák. Na mieste bude vstupné 8 eur.

Agentúra Ore Pole priniesla do Bratislavy interpretov ako N.O.H.A., Belleruche, Ben Westbeech či Ghostpoet, v najbližších mesiacoch pripravuje okrem iného vystúpenia umelcov ako Gus Gus, Nneka či Parov Stelar Band.

LUNO

Zdroj: Agentúra Ore Pole
Publikoval: Redakcia GREGI.NET