Empire Of Hardstyle: Máš rád elektronický štýl hudby hardstyle?

Určite si nenechaj ujsť predvianočnú párty v Empire klube, kde si prídeš určite na svoje! O tom ťa presvedčí aj headliner celej párty pod pseudonymom George Crusher, od ktorého ti prinášame naozaj nadupaný promosetík, ktorý si môžeš vypočuť a stiahnuť.

A kto je George Crusher?

George Crusher, vlastným menom Jiří Darda je mladý DJ z Ostravy, ktorý podlahol elektronickej hudbe vo svojich 14tich rokoch. Bolo jasné, že ho táto hudba bude prenásledovať celý život, ale až o dva roky neskôr ho pohltil svet DJingu, ktorému holduje dodnes. Zo začiatku svojej DJskej kariéry sa venoval Trancovým rytmom, ale postupom času začal pritvrdzovať a hral aj TechTrance/HardTrance a HardDance. Momentálne sa venuje v Holandsku velmi obľúbenému žánru hudby Hardstyle. Vo svojich setoch prezentuje ako melodický hardstyle, tak aj jeho veľmi obľúbený RAW Hardstyle. George je známy predovšetkým tvorbou originálnych mashupov a bootlegov, ktoré sú podporované svetovými djmi ako sú Scot Project, Frank Ellrich (A*S*Y*S), Fausto, Artento Divini, Joey V, Johan Gielen, Joe-E a další.. Spoločne so svojim kolegom, kamarátom a djom Frankem J tvoria projekt PlayMasterz. Ich občasné spoločné sety sú veľmi energické a originálne, nakoľko hrajú tracky upravené podľa svojho gusta. Počas svojej djskej kariéry si zahral v kluboch: Fabric (Ostrava), Atelier (Praha), Abajo (Brno), The Place (Opava), Kravín (Dolní Benešov), Bar … Vy (Ostrava) atď.Zahral si aj popri známych djkov ako: KYAU & ALBERT (DE), RONSKI SPEED (DE), STONEFACE & TERMINAL (DE), SPACE DJ’Z (UK), ARTENTO DIVINI (NL), SCOTT ATTRILL (UK), DENNIS SHEPERD (DE), CRISTIAN KETELAARS (PL), Schumann & Kloss (DE), Michael C, Orbith, Martin Gredner, Golpe atd.

Naživo okolo polnoci si ho tak môžeš po prvý krát ma slovensku vypočuť aj naživo 22 decembra na predvianočnej párty Empire Of Hardstyle v bratislavskom klube Empire!

Už v blízkej dobe ti prinesieme aj oldschoolový setík od Biksiho!

Sleduj: https://www.facebook.com/events/299392530167212/?fref=ts

Empire Of Hardstyle – Reset Be4 Xmas!
22 decembra 2012
Empire Klub Bratislava – Župné nám. 3
Vstup: 3€

Zdroj: Kizzah