Empire Of Hardstyle: Biksiho promoset!

Po minulotýždňovom hardstyle setu od headlinera predvianočnej párty Empire Of Hardstyle, ti prinášame energický hardstyle setík nabitý poriadnym oldschoolovým soundom od slovenského dja Biksiho!

DJingu sa začal venovať v roku 1998. Aktívne hrával až do roku 2001, pod pseudonymom BigC. Jeho repertoár tvorili štýly, ktoré sa dajú zhrnúť do množiny Hard Dance. Ako člen formácie Neutralic, sa venoval hlavne tvorbe trackov pomocou hudobného softvéru FL Studio a organizovaniu parties pre uzavretú spoločnosť.

Navštevoval taktiež rôzne akcie a festivaly elektronickej hudby u nás, v Čechách aj v Holandsku a postupom času sa jeho štýl vykryštalizoval do Hardstyle-u

Nieje mu však cudzí ani odľahčený sound, akým je Hard Dance a Hard Trance. V roku 2007 si opäť zadovážil DJ-techniku (CD-playere, mixák…) a o necelý rok odprezentoval Hardstyle na tanečnej párty Night Fusion pod pseudonymom Biksi.

V súčasnosti žije v Holandsku, kde prijal nickname Bixtreme. Zostal však aj naďalej verný dynamickému kopáku a hutnej basovej línií. Hlavne tiež vokálom a melódiám, ktoré v sebe veľakrát spájajú prvky mystiky aj religionistiky s nádychom hymnického entuziazmu.

Jeho promosetík k párty v Empire klube si môžeš stiahnuť tu: https://lsdb.eu/set/123000/biksi-empire-of-hardstyle-reset-be4-xmas-promoset-23-11-12.html

Prajeme príjemné počúvanie a na párty počas jeho hrania poriadne skandovanie!

Už 22 decembra v Bratislavskom klube Empire!
https://www.facebook.com/events/299392530167212/?fref=ts

Empire Of Hardstyle – Reset Be4 Xmas!
22 decembra 2012
Empire Klub Bratislava – Župné nám. 3
Vstup: 3€

Zdroj: Kizzah