Empire club privíta ďalšie svetové meno – Mr. Sam!

Už túto sobotu navštívi vynovený podnik Empire, svetový expres z Francúzska, Mr. Sam! Mr. Sam sa narodil, v polovici 70. rokov, v rodine hudobníkov a tak vplyv rodiny a Samova nekonečná zvedavosť naštartovali v jeho živote novú kapitolu. Kapitolu hudobnú, podliehajúcu elektronickému kúzlu.

Jeho prvé DJské prvopočiatky začali písať históriu na území Belgicka, kde si ho podmanil zvuk Techna, avšak neskôr inklinoval k euforickým melódiám, aké mu ponúkol inšpirátor Paul van Dyk. Sam sa stal uznávaným Djs, avšak medzinárodná sláva ešte len na neho čakala. Tento nerovnovážny stav zmenilo producentské remeslo, ktoré otvorilo nové a neobjavné možnosti rozvíjania Samovho talentu. Prišli prvé remixy, ktoré roztrhli vrece s výbornou produkciou. Podpora od najznámejších svetových mien nenechala na seba dlho.

Mr. Sam

Timo Maas, Y Traxx, D-Note, Maria Naylor, Praga Ghan, Corvin Dalek, Todd Terry, Kay Cee, Sinead O’Connor, Delerium, Blank & Jones, Deadmau5, to je len zlomok producentov, ktorý si nechali zremixovať svoje tracky práve Mr. Samom.

Za zmienku spolupráca s Dimitri Andreasom, na veľmi úspešnom projekte Mojado a výsledok práce, skladba Naranja. Ich živé vystúpenia sú známe po celom svete a do dnešnej doby zožínajú veľký úspech (vystúpili na festivaloch ako sú Mysteryland, Tomorrowland, Matrixx, Powerzone, …).

Kvalitu tohto mena umocňuje i fakt, že robil viackrát predskokana DJovi Tiestovi a takisto patrí medzi najvyhľadávanejších remixérov na súčasnom poli elektronickej hudby. Má na konte štúdiové albumy, cit pre inovatívny zvuk, nekonvenčný pohľad na hudbu a charizmu, ktorá robí ľudí výnimočnými. Takými akým je Mr. Sam!

Nenechajte si ujsť vystúpenie francúzskej hviezdičky v príjemnom prostredí klubu Empire. ;)

Evolve
10. december (sobota)
Club Empire Bratislava
Vstupné: 8,– Eur
MR.SAM /FR/
FOXA
FORSEL
LACERTA

Zdroj: Empire
Publikoval: Redakcia GREGI.NET