Empire club prináša dvojicu Francúzskych DJs na rovnomennej párty DaFRESH & MAVERICKZ!

Po približne roku sa opäť predstavia v Bratislavskom klube Empire Francúzski DJs DaFresh a Maverickz, tentokrát obaja spolu na rovnomennej párty. O podporu headlinerov sa postarajú DJane LaCerta a s warmupom, tentokrát už od 20:00 Snom.

Obaja headlineri večera sa okrem DJingu aktívne venujú aj produkcii a okrem svojich skladieb remixujú aj skladby renomovaných svetových DJs.

Da Fresh, ktorý vyrastal v 80tych rokoch a počas svojich stredoškolských štúdií bol spolu s jeho generáciou ovplyvnený The Cure, Anne Clark, Depeche Mode… v 90tych rokoch formáciou Daft Punk začína pracovať na svojej sólo produkčnej kariére a v roku 2002 vydáva prvý album Supa Feeling na lLyonskom labeli Weaked Records, ktorý dostáva pozitívne ohlasy od kritikov. Od tejto doby sa venuje na plno profesionálnemu DJingu, produkcii a remixingu. Z najznámejších skladieb môžeme spomenúť Broken Dream, Spaghetti Groove, Age Of Love, Yesterday, Right On Time, Once Again… Remixy produkoje pre labely 1605, Definitive, Toolroom, Armada, Funk Farm, Hot Fingers, BluFin, Moonbeam Digital… Je zakladateľom aj svojho labelu Freshin Records.

Aktuálny release:
Too Late, Freshin Records, 15.10.2012 Beatport https://www.beatport.com/release/too-late/976862

Maverickz, síce o niečo mladší Francúzsky DJ, producent a remixér ako DaFresh, no rovnako vo svojich začiatkoch ovplyvnený hudbou 80tych rokov s ich popom a začiatkom dance. Žijúc na hraniciach Francúzska a Belgicka ho hudobne ovplyvnili tamojšie veľké kluby a v začiatku jeho DJskej kariéry mu pomohla spolupráca s lokálnym rádiom Galaxy FM. Onedlho na to ho oslovilo k spolupráci Francúzske rádio Contact zamerané na dance a electro. V rovnakom čase začal Maverickz aj s vlastnou produkciou, pričom jeho práca v rádiu mu priniesla kontakty s DJs ktorí sa postarali o remixy jeho prvých releasov. V roku 2008 mu jeho release Alpha Beta na labeli Big Big Soundz priniesol dosah na všetky Francúzske kluby a rádiá. Nasledovali skladby Calypso, Follow me, Waterlily alebo Zipopotamuz. V dnešnej dobe produkuje svoje skladby a remixy na labeloch ako BluFin, Freshin Records, Definitive, Stereo Seven +, Pumpz pohybujúc sa v žánroch progressivu, tech house a techna.

Aktuálne releasy:
Error System, Get High Music, 29.10.2012 Beatport https://www.beatport.com/release/error-system/990007
Humanity, Freshin Records, 12.11.2012 Beatport https://www.beatport.com/release/humanity/990957

Support Francúzskych headlinerov budú mať na starosť rezidentka Empire clubu DJane LaCerta a Snom. Párty sa ponesie v rytmoch progressive, tech house a techna so začiatkom od 20:00.

Line up:
20:00 – 24:00 – SNOM
00:00 – 01:30 – MAVERICKZ
01:30 – 03:00 – DA FRESH
03:00 – END   – LACERTA

Facebook event: www.facebook.com/events/145603782247967/

Zdroj: Empire