Emma Llure vydáva podmanivý singel Maps. Poslucháčom ponúka viac, než “len” pieseň.

Slovenská speváčka Emma Llure vydáva nový, éterický singel Maps, ktorým si po debutovom EP Perspective (2022) opäť nachádza cestu do sveta hudby. Emotívna skladba si poslucháča podmaní svojou jemnosťou a ženskosťou.

,,Napísaniu piesne väčšinou predchádza melódia alebo text. S Maps to bolo úplne inak – najprv prišiel pocit, ktorý som musela zhmotniť. Bol mojim kompasom nielen počas písania a produkcie piesne, ale aj pri kreslení storyboardov k videoklipu a vyberaní outfitov,” opisuje proces tvorby Emma. ,,Často som sa sama seba pýtala, ako najlepšie zachytím, čo cítim. Chcela som, aby bola láska cítiť vo všetkom, čo k tejto skladbe patrí. Tak sa z Maps stala moja úplná kreatívna srdcovka.”

Na skladbe Emma spolupracovala s producentom Robertom Bruckym Bruckmayerom, ktorý sa prioritne venuje filmovej hudbe. Bohatý inštrumentálny základ dopĺňajú sláčikové nástroje, pod ktoré sa podpísali Rút Pajorková a David Števár. Tí sa v minulosti postavili na podium ako súčasť orchestra Cigánskych diablov. Skladba bola nahratá v štúdiu Randal Group Production pod záštitou producenta Ľubomíra Mazáka.

K singlu Maps vyšiel aj videoklip, ktorého réžia je prácou mladej interpretky. Cieľom Emmy Llure bolo vo vizuáloch zachytiť čaro a jemnosť, ktoré sprevádzajú prvotný pocit zaľúbenia. Hrejivú atmosféru piesne dotvára ilúzia východu slnka, ktorá presvetľuje jednotlivé scény. Videoklip sa natáčal v priestoroch kaštieľa Esterházy v Galante. O kameru a vizuálne efekty sa postural Pierre Lexis (Lexis Production). Klip je súčasťou projektu Overlooked, ktorý spája začínajúce talenty zo Slovenskej hudobnej scény. 

Viac informácii a novinkách o speváčke nájdete na jej stránkach:
Instagram
Facebook

TS pripravil: ALL ABOUT MUSIC
Foto: Pierre Lexis