EMMA DROBNÁ si urobila výlet do Londýna. Výsledkom je pôsobivý roadtrip-videoklip k singlu WORDS

Za tri mesiace prekročilo lyric video k druhému singlu Emmy Drobnej Words na serveri Youtube hranicu pol milióna vzhliadnutí. Za rovnaký čas sa skladba stihla usadiť na prvej priečke slovenského rádiového éteru. V týchto dňoch speváčka predstavuje videoklip, ktorý k singlu Words nakrútila na svojich najobľúbenejších miestach vo Veľkej Británi.

Words i Smile bok po boku na vrchole rádiového éteru

Ak v týchto dňoch niektorej zo slovenských speváčok stúpa hviezda, tak je to Emma Drobná. Jej druhý singel Words je aktuálne najhranejšou skladbou slovenského rádiového éteru. Len o tri priečky pod ním sa pri tom stále drží Emmin debutový singel Smile:

Zatiaľ čo hudobnú produkciu skladby Emma opäť zverila svojim producentom Petrovi Grausovi a Tomášovi Zubákovi zo svojho domovského nahrávacieho štúdia Creative Music House, výrobu videoklipu vložila do rúk mladého českého režiséra Radima Zbořila. „Videla som Radimovu prácu a fotky. Veľmi sa mi páčia. Mám taký pocit, že to má v oku. Dokáže nájsť zaujímavé výhľady aj na miestach, ktoré sa nám zdajú nezaujímavé,“ prezrádza Emma na margo svojej prvej spolupráce s mladým českým talentom. „Naším cieľom boli čo najprirodzenejšie autentické zábery, preto som si mejkap aj vlasy robila sama,“ dodáva.

Štvordňové britské nakrúcanie prebehlo bez komplikácií, keďže Londýn a jeho okolie Emma pozná z čias, keď tam žila a pracovala. „ Dosť času sme strávili presúvaním sa a väčšinou sme čakali na západy slnka, takže sme nenakrúcali doslova štyri dni vkuse,“ vysvetľuje.

Jedna nečakaná a nemalá komplikácia sa však predsa len objavila, a to na záver nakrúcania:

„V predposledný deň som stratila všetky doklady,“ prezrádza Emma. „Musela som si vybavovať náhradné. To bol asi najnáročnejší okamih. Inak to prebiehalo v pohode, keďže Londýn už poznám.“

Po nakrúcaní na svojich obľúbených miestach v Británii, ktorá je Emminou veľkou srdcovkou, by vraj rozhodne rada aj v budúcnosti podnikla nakrúcanie ďalších klipov za hranicami Slovenska. „Určite by som ešte niekde v zahraničí klip chcela točiť. Svet ponúka veľmi veľa. Aj keď naše Slovensko je tiež krásne. Ale pre mňa je točenie v zahraničí spojením príjemného s užitočným,  nakoľko milujem cestovanie,“ dodáva na záver.

Emmu Drobnú môžu fanúšikovia vidieť najbližšie na týchto septembrových koncertoch:

09. 09.  Rovinka
16. 09.   Nové Mesto nad Váhom
23. 09.   Dúbravské hody

Okrem toho budú môcť už na jeseň svojej obľúbenej speváčke držať palce ako súťažiacej v tanečnej šou Let´s Dance Televízie Markíza.

Viac info: www.facebook.com/Emma-Drobna-official-749120885214181/

Zdroj: SOUL FOR SHOW