Elysium sound progress: 18. júna v Dubnici nad Váhom!

Už je to niečo vyše mesiaca, kedy sme Vás prvý krát upozornili na akciu, ktorá sa bude konať 18.Júna 2011, v novom klube ELYSIUM v DUBNICI NAD VÁHOM. Akcia sa uskutoční už túto sobotu, no a dnes je ten správny čas na to aby sme si celú akciu zrekapitulovali.

Na akcii z názvom ELYSIUM SOUND PROGRESS vystúpi ako hedlainerka djane K-TIE. Táto krásna žena a ešte talentovanejšia djanee je ukážkou toho, že nielen muži majú miesto vo svete djingu!

Vlastným menom Katka Obertová – mladá djane pochádzajúca z Martina (SR). Už od skorého veku začala navštevovať parties po celom Slovensku. Atmosféra parties a ľudia, ktorí sa venovali hudbe v jej okolí, ju „prinútili“ skúsiť, o čom to vlastne celé je. Sammotná myšlienka stať sa djkou ju napadla v roku 2008. Počas prvých mesiacov trénovania mala „správnych kritikov“, ktorí ju naviedli na správnu cestu.

Veľký zlom nastal koncom jari 2009, kedy dostala svoju prvú ponuku zahrať si v Čechách na akcií pod názvom Revolution, kde si raz zahrala aj po boku Michaela C. Onedlho na to sa objavila na festivale Bee Free, ktoré jej otvorilo brány k ďalším hraniam na Slovensku aj v Čechách. Jej sety zneli rôznymi štýlmi, až nakoniec našla čaro v energickom house, progressive house a tech house ale nevyhýba sa ani štýlom ako electro house a techno . Niektoré jej sety boli odprezentované aj v radio shows ako Bassline, Techmusic.org, a iné. Jeden z nich pomenovala „The Beat Up“ , ktorý sa stal neskôr stal oficiálnym názvom pre jej promo sety, ktorými sa táto djane prezentuje. Postupne sa na akciách začala objavovať po boku známych mien zo Slovenska a Čiech a stala sa rezidentkou v jednom z českých klubov /Netopýr – Fléda/.

Support na akcii budú robiť DEAGON zo Žiliny a EXE a FOOGY s Trenčín, teda určite sa je na čo tešiť! Akcia je (ako sme už spomínali), v novom, luxusnom klube ELYSIUM, ktorého design fakt treba vidieť na živo! (https://www.facebook.com/profile.php?id=100002481763791)

Pripravili sme si ešte pre každého návštevníka namiešaný drinkový shot ako pozornosť podniku, takže myslím že nie je o čom!Vidíme sa v klube!:)

ELYSIUM SOUND PROGRESS
SOBOTA 18.JÚNA 2011
ELYSIUM CLUB
Centrum I, č.46, 01841 Dubnica nad Váhom
START – 22:00 END – 04:00
DJ´s :
K-TIE – techron.sk
EXE – elysium, idj.cz/djexe
RICCI – da vinci/tn
FOOGY – elysium

Elyssium

Zdroj: EXE
Publikoval: Redakcia GREGI.NET