Elis Mraz představuje novinku Wanna Be Like. Se singlem bojuje o postup do Eurovize 2020 v Rotterdamu!   

Eliška Mrázová alias Elis Mraz vydává v pondělí 20. ledna novinku – velmi živelnou skladbu s názvem Wanna Be Like. S autorskou písní, do které si na spolupráci přizvala slovenského rapera Čis T, bojuje v národním kole mezinárodní soutěže Eurovize 2020. Režie energického a zábavného klipu se ujal Radim Věžník a zahrála si v něm spousta známých osobností včetně Olgy Lounové.

Elis Mraz ke své účasti ve finále národního kola Eurovize říká: „Píseň, se kterou soutěžím se jmenuje Wanna Be Like a je to velmi svižná, taneční a veselá skladba. Je celá autorská, napsala jsem ji asi před rokem během svátků na horách v Beskydech. Na spolupráci jsem oslovila kamaráda – slovenského rapového velikána Čis T. Mám velkou radost, že mé pozvání přijal, a že jsme v tom teď spolu. Skladbě dodal skvělou rapovou pasáž.“

Klip, který je barevný, energický ale i humorný, se natáčel v prosinci v ateliérech FZG Klecany a režie se ujal vynikající umělec Radim Věžník. Hlavní scéna se odehrává ve „škole slušného chování“, kam si Elis pozvala své kamarádky z uměleckého prostředí. Najdete tam například Míšu Tomešovou, Evu Burešovou, Žofii Dařbujánovou nebo Anet Antošovou. V dalších scénách se Elis ukázala také jako tanečnice. Mísí zde svou živelnost s humorem a chorografií a je vidno, že je ve svém živlu.

Eliška Mrázová alias Elis Mraz je česká zpěvačka, skladatelka a multiinstrumentalistka původem z Ostravy. Roku 2014 se dostala do semifinále soutěže TV Nova Hlas Česko Slovenska a stala se letní tváří reklamní kampaně značky Coca-Cola Řekni to písní. Zvítězila v anketě Český slavík MATTONI 2014 v kategorii Objev roku. V poslední letech se věnuje zejména skládání autorských písní. Aktuálně píše skladby nejen pro sebe, ale i pro české a zahraniční interprety a připravuje svou sólovou desku. V minulosti spolupracovala také s významnými zahraničními autory jako Andrew Murray, Kenneth Karlin nebo Don Mescall.

Zdroj: TS