Electronic /indie rockoví briti Sister Gracie v Bratislave!

Britská kapela Sister Gracie nám 4. apríla predstaví (aj) nové songy z E.P. 2 v novootvorenom priestore FUGA (ex-Bateliér) v Bratislave. Predkapelou im budú bratislavskí Royko Passage, ktorých album 4 Real oficiálne uzrie svetlo slovenskej hudobnej scény 26. marca. Na afterpárty si užijeme to najlepšie z alternatívy v podaní dformd. 

Sister Gracie sa v Bratislave zastavia na svojom európskom turné. Túto jar majú naozaj nabitú,  hrajú vo Francúzsku, Nemecku, Českej Republike, Švajčiarsku, Chorvátku i Rumunsku.  Vo FUGE ich uvidíme v zložení Max Walker (Guitar/Vocals) a Liam Whybrow (Drums). Ich energické živé vystúpenia sa hudobne pohybujú na pomedzí elektroniky a indie rocku. Okem ich starších vecí zaznejú i songy z E.P. 2, ktoré vydali v septembri 2011.

Sister Gracie

Bratislavskí Royko Passage sú bratia Matej (Vocals) a Dávid Striežencoví (Guitar), Šimon Matrka (Drums) a na koncertoch aj Adam Hudec (Bass). Vznikli už v roku 2004, no po dvoch rokoch koncertovania sa bratia Matej a Dávid rozhodli na istý čas zakotviť a tvoriť v Londýne. V roku 2011 sa po Dávidovi vrátil na Slovensko na chvíľu i Matej a za dva týždne nahrali Royko Passage svoj prvý album 4 Real.


Afterpárty bude v réžii Táne aka dformd, ktorá alternatívne disco zo svojej zbierky platní hráva na akciách čistýurban!night. Má pre nás pripravenú väčšinu gitarových trackov, ktoré stoja za vypočutie, od Joy Division, cez The Stone Roses až ku grunge, zaznie určite i kvalitný punk a hlavne rôzne polohy alternatívneho rocku.

Limitovaný počet vstupeniek v predpredaji za 4 eurá nájdete na https://www.tixy.sk/ .

Zdroj: Funkycomrade.com
Publikoval: Redakcia GREGI.NET