Electrocity 9 s Eska: 3. fáza line-upu.

Už iba približne dva mesiace nás delia od 9-tej edície Poľského festivalu Electrocity 9 s ESKA, ktorý sa každoročne koná v Lubiaži v druhom najväčšom kláštore na svete.

Ako ďalšiu časť noviniek prinášame ďalších interpretov, ktorí vystúpia na Electrocity 9 s ESKA 16. augusta v Lubiąż/Poľsko. Nezabudnite sledovať ďalšie novinky pretože ďalší interpreti budú ešte zverejnení:

BT – Run To The Sun stage

BT

Skladateľ a technológ BT je jeden z najviac cutting-edge umelcov a producentov závratnej škály hudobných štýlov. Či už komponovanie zložitej hudby pre filmové trháky ako Rýchlo a zbesilo alebo filmu Monster ktorý bol ocenený Oscarom, skladanie a produkcia pre Stinga, Davida Bowieho, Petra Gabriela a Madonnu, alebo tvorba špičkových špeciálnych softvérových nástrojov od piky do konca – BT je v centre toho všetkého.

Omnia – Run To The Sun stage

Omnia

Bez pochýb najviac vzrušujúce a najrýchlejšie stúpajúce meno vstupujúce do progressive & trance scény posledných 18 mesiacov je mladý Ukrajinský DJ / producent Omnia ktorý nedávno skočil do Top 50 v prestížnej DJ Magazine Top 100 DJs hlasovaní na 48. miesto. S budúcimi veľkými singlami, remixami a niekoľkými plánovanými spoluprácami na skladbách, očakávajte žiariť Omniu medzi hviezdami.

Bream – Electrocity stage

Bream

Bream na pravidelnej báze vydáva na labeloch ako Flamingo Records Fedde Le Granda, Armada Music alebo Vicious Recordings. Jeho produkcia je regulárne podporovaná ľuďmi ako Tiesto, Hardwell, Afrojack, Fedde Le Grand, Thomas Gold, atď.

Bastian Salbart– Run To The Sun stage

BastianSalbart

Bastian Salbart – umelec, ktorý práve začal kariéru pred pár mesiacmi. Ale musíte uznať, že je stále lepší a lepší na medzinárodnej scéne. Vydáva na High Contrast Recordings, podporený Paul Oakenfold, Dash Berlin, v USA dokonca v TV seriáli NCIS.

Carlo Calabro – scena Run To The Sun

CarloCalabro

Carlova produkcia bola vybraná vážnymi hráčmi ako Tiesto, Paul van Dyk, Markus Schulz, Marco V, Giuseppe Ottaviani, Andy Moor, atď. Okrem toho jeho hudba bola vydaná a licencovaná na hlavných značkách ako Armada Music alebo Black Hole Recordings. Carlovmu najnovšiemu singlu „Loudest Silence”, sa dostalo podpory v ASOT Armina van Buurena.

Deas – scena Fly With Me

Deas

Majiteľ Secret Room Records kde vydáva od interpretov ako Harvey McKay, Pig & Dan alebo Martin Eyerer. Deas pravidelne hráva na rôznych akciách po boku veľkých mien ako Len Faki, Gregor Tresher, Extrawelt alebo Ame. Jeho posledné single boli vydané na labeloch Particles či Deeperfect. Posledne spojil sily s legendárnym vokalistom Rolandom Clarkom v skladbe „Let It Go”.

VSTUPENKY + KEMPOVANIE
* 1 lístok– 129zł (~32€)
* 4 lístky – 480zł (~117€)
* Royal VIP – 600zł (~146€)
* Konzumný balík FSOE350 – 150zł (~37€)
* Royal VIP + Konzumný balík FSOE350 – 700zł (~170€)

LINK NA ZAKÚPENIE: https://bit.ly/ec9tickets
KEMPING: https://www.toicamp.eu/rezerwacje.php?event=74

Line-up (nekompletný):

15.08 (vstup zdarma): Aly & Fila vs. John O’Callaghan, Allen Watts, Arctic Moon, Bjorn Akesson, Bryan Kearney, Fady & Mina, Indecent Noise, Maciej Wowk, Manuel Le Saux vs. Ferry Tayle, Mark Sherry, Matt Bukovski, Mohamed Ragab, Neptune Project, Roger Shah, Ruben De Ronde, Sied van Riel, Snatt & Vix, Ucast, Will Atkinson, Woody van Eyden

16.08:

Stage Electrocity (nekompletné): Eric Prydz, Arty, Kryder, Miqro, Bream, Fafaq, Milkwish, Electrocity Nation, Eric Chang

Stage Run To The Sun (nekompletné): BT, Omnia, Emma Hewitt, Kyau & Albert, Ronski Speed, Bastian Salbart, Carlo Calabro, Skytech, Diabllo

Stage Fly With Me (nekompletné): Jens Bond, Karol XVII & MB Valence, Duss, Deas

Stage Gate To Hell (kompletné): Alpha2, Toneshifterz, Driver, Digital Abuse, Regain, Outworld, Overbizz, Q-Factor

Viac noviniek a interprétov čoskoro! Sledujte tiež www.facebook.com/electrocityofficial. Vidíme sa v Lubiąż v Poľsku 15. a 16. augusta!

Electrocity 9

Zdroj: Electrocity / Redakcia GREGI.NET