Electrocity 9 s Eska: 2. fáza line-upu.

Je čas na prerušenie ticha a ohlásiť novinky k 9tej edícii Poľského festival Electrocity 9 s Eska. WroclavDruhá fáza line-upu na Run To The Sun a Fly With Me pódiách je tu. Títo interpréti vystúpia 16. augusta v kláštore Cisterciánov v Lubiaži v Poľsku (blízko Wroclaw).

Arty – Electrocity stage

Arty

Zázračné dieťa tanečnej hudby. Spoluprácovník s umelcami ako Sander van Doorn, Above & Beyond, Paul van Dyk, Axwell, Sebastian Ingrosso. Milióny pozretí na YouTube, viac ako pol milióna fanúšikov na Facebooku, turné po celom svete a najväčšie eventy ako Ultra, Tomorrowland, atď… Arty vystúpi 16. augusta na Electrocity stage.

 

Kyau & Albert – Run To The Sun stage

Kyau&Albert

Jedna z najznámejších dvojíc, ktorá vystupuje na pódiách už viac ako 15 rokov! Majitelia Euphonic Records labelu. Autori klubových hitov ako „Made Of Sun“, „Velvet Morning“, „Walk Down“, „Kiksu“, „Are You Fine?“, „Hide & Seek“, „Megashira“. Vo svojej dlhej keriére sa môžu pochváliť stálou a vysokou priečkou na svetovej klubovej scéne, čo je potvrdené aj účinkovaním na takých eventoch ako Tomorrowland, EDC Las Vegas, Electric Zoo, Nocturnal, Mayday, Ministry Of Sound, Nature One, TATW 400 alebo ASOT 550. Kyau & Albert vystúpia 16. augusta na Electrocity 9 s Eska na Run To The Sun stage.

Ronski Speed – Run To The Sun stage

RonskiSpeed

Viac ako 10 rokov na scéne. Celú dobu v dobrom svetle produkujúc skvelú hudbu spolupracujúc s najlepšími interprétmi. Ako jeden z mála sa môže pochváliť remixami pre interprétov ako Armin van Buuren, Bryan Adams, Above & Beyond, Markus Schulz & Andy Moor, Kyau & Albert, Mori Kante, Aly & Fila, Tritonal, ATB & Heather Nova a vydávaním v najprestížnejších vydavateľstvách ako Euphonic, Anjunabeats, Armada, Black Hole alebo Spinnin‘. Ronski Speed, Electrocity 9 s Eska, Run to the Sun stage, Lubiąż (blízko Wroclaw), 16. august!

Jens Bond – Fly With Me stage

JensBond

Vydáva v prestížnych Berlínskych vydavateľstvách ako Poker Flat, Sender alebo Highgrade speak for themselves. Aktuálne posledné single s remixy vydané na Cadenza Lab, Cityfox, Audiomatique a Hypercolour poskytujú dobre zavedenú značku Jens Bond a vysokú, stabilnú stable triedu. Jens Bond vystúpi 16. Augusta na Fly With Me stage na Electrocity 9 s Eska v Lubiążi.

Miqro – Electrocity stage

Miqro

Vedúce meno Poľskej klubovej scény. Známy v každom kúte krajiny vďaka jeho house music, plážový zvuk ktorý každý rok sedí k Electrocity stage. Jeho posledný úspešný release je jeho prvotina v spolupráci s vokálistom Jacobom nahrávka „D’cup“ a s saxofonistom Pesos „Together Get On Down“. Oba single boli vydané na Wormland Music ktoré patrí Francescovi Diazovi. Miqro vystúpi 16. augusta na Electrocity 9 s Eska.

Skytech – Run To The Sun stage

Skytech

Skytech je bez pochýb jeden z najtalentovanejších interprétov Poľskej klubovej scény. Udržuje si vysokú formu niekoľko rokov. Jeho dobrodružstvo začalo začiatkom roku 2009, po vydaní „Cardboard Box“ na Coldharbour Recordings vlastnených Markusom Schulzom. Odvtedy sa Matthewova diskografia rozšírila o výnimočné vydania ako „The Other Side“, „No Need For Words“, aktuálny „Collider“ a klasiku „Comet“. Všetky skladby boli vydané pod Armadou. Skytech vystúpi na Run To The Sun stage 16. augusta v sobotu.

Electrocity Nation –Electrocity stage

ElectrocityNation

Trojčlenná skupina, ktorá vznikla ako prirodzený dôsledok vášne pre hudbu ktorá je blízko previazaná s festivalom Electrocity. Jeden z mála live-actov v našej oblasi kde môžete počuť kombináciu DJ setu a živého vystúpenia s elektrickou gitarou. Electrocity Nation sú taktiež zodpovední za produkciu Electrocity hýmn. Electrocity Nation vystúpi ako obyčajne, na Electrocity stage tesne pred Festivalom ohňa a headlinerom eventu.

Eric Chang –Electrocity stage

EricChang

Jeden z najskúsenejších DJs z Ázie. 20 rokov v hudobnom priemysle. Nie len že prežil túto dobu bez problémov, ale úspešne pomáha šíriť ázijskú klubovú hudbu spájaním s inými štýlmi. Eric Chang set 16. augusta na Electrocity 9 s Eska v Lubiążi (neďaleko Wołów)!

Viac interpretov a noviniek čoskoro! Nájdete nás na www.facebook.com/electrocityofficial vždy aktuálne.

Vidíme sa v Lubiążi!

Lineup (nekompletný):

15.08: Aly & Fila vs. John O’Callaghan, Allen Watts, Arctic Moon, Bjorn Akesson, Bryan Kearney, Fady & Mina, Indecent Noise, Maciej Wowk, Manuel Le Saux vs. Ferry Tayle, Mark Sherry, Matt Bukovski, Mohamed Ragab, Neptune Project, Roger Shah, Ruben De Ronde, Sied van Riel, Snatt & Vix, Ucast, Will Atkinson, Woody van Eyden

16.08: Electrocity stage (nekompletné): Eric Prydz, Arty, Kryder, Miqro, Fafaq, Milkwish, Electrocity Nation, Eric Chang

Run To The Sun stage (nekompletné): Emma Hewitt, Kyau & Albert, Ronski Speed, Skytech, Diabllo

Fly With Me stage (nekompletné): Jens Bond, Karol XVII & MB Valence, Duss

Gate To Hell stage (kompletné): Alpha2, Toneshifterz, Driver, Digital Abuse, Regain, Outworld, Overbizz, Q-Factor

LÍSTKY a KEMPING
Lístky môžete zakúpiť jednotlivo alebo v balíku pre 4och:
* 1 lístok – 109 pln: https://tinyurl.com/ec9tickets
* 4 lístky – 390 pln: https://tinyurl.com/ec9packtix

Na https://tinyurl.com/ec9camp môžte zakúpiť lístok na kempovanie aby ste si spravili váš party výlet pohodlnejším. Viac info: https://tinyurl.com/gthcamp

Electrocity 9

Zdroj: Electrocity / Redakcia GREGI.NET