Electro Playground: After Sun!

Electro Playground: After Sun je ďalším eventom z dielne Žilinského bookingu Electro Playground v Bratislavskom Empire Clube, tentoraz orientovaný čisto na rovný beat.

Bude sa štartovat minimalom , cez electro sa prepracujeme k progressivu až do techouseu s mierny odbočkami do psy-proggy. Tešiť sa možete na rozdávačov zvuku akými sú:

★★★★★ Libor Fiala / Freshboysdjs ★★★★★
https://www.myspace.com/freshboysdjs
https://www.plasticpuls.sk/

Libor fiala pôsobí na scéne od roku 2005 a je rezidentom klubu Shaka v ktorom vyrástol. Sound ktorý ho charakterizuje by sa dal zaradiť medzi proggy groovy kosmic tech house .3 roky tvorí splou s Davidom Steinigerom duo Freshboys djs .Okrem djingu sa venuje bicím nástrojom a perkusiam.

★★★★★ Deagon / Electro Playground dj ★★★★★
https://www.electroplayground.com/artists/djdeagon/

Deagon sa DJ-ingu začal venovať približne v roku 2004. Už vtedy nenechal steny internátov chladnými a snažil sa ich rozochvieť čo najviac. Jeho obľúbený štýl progressive trackov sa časom postupne posúval až k tech house-ovým tvrdším rytmom a v 2010-tom si povedal, že je načase ukázať čo vie nie len pred úzkou komunitou, ale aj v rôznych kluboch, pod novo vytvorenou značkou www.electroplayground.com. Pod touto značkou vystupuje ako dj/promotér/grafik a úspešne sa mu podarilo zo severu Slovenska posunúť aj do viacerých klubov v Bratislave a odohrať už viac ako 1oo eventov. Teší sa už 27 pokračovaniu rovnomennému eventu a nezaneviera ani na sever Slovenska a tak stále uskutočňuje akcie aj v okolí Žiliny.

★★★★★ Gryllz / HRBA ★★★★★

Otvárať party bude Gryllz / vlastným menom Peter Šiandor, ktorý pochádza z Podpoľania z Hriňovej. S hraním začal (spolu s otcom, //ktorý hravá už od svojich 16tin ) približne v rokoch 1998-1999 pod menom Sandydeejay v Disko klube v Hriňovej, ktorý môžete dnes poznať pod menom Vegas Club. V Detve na Global Beats, prvý krát výraznejšie pozmenil charakter setov na viac klubový hudobný štýl a začal hrávať z gramofónov. Posledných 6 rokov žije v Bratislave, kde sa viac prezentuje na súkromných žúrkach v rôznych kluboch. Jeho dnešný hudobný vkus sa odráža v minimale, deephouse a tvrdom elektro-beate s ľahkými prvkami elektroniky v elektro akustických témach obľúbeného veku začiatkov Maydays. Hraniu sa už venuje menej, pretože ho momentálne uchvátila produkcia vlastných trackov pre live sety. Pod nickom Gryllz ste ho mali možnosť vidieť aj na oficiálnej produkcii Willsonicu – NOC Hudby pod Michalskou bránou. V Empire Clube sa Vám predstaví už druhý krát. V blízkej dobe plánuje dokončiť rozpracované rôzne projekty, tak dúfam že sa máme všetci spoločne na čo tešiť.

★★★★★ Oný / NuSpirit rezident ★★★★★

Ďalší Dj, na ktorého sa môžete tešiť, Vás ponorí do Compresor beats, Bass Groove, French house. To sú zvuky francúzskeho undergroundu, ktoré spája hlavička vydavateľstva Ed Banger records. Ak sa vám páčia tvrdé basové linky a zatuchnutý beat, Dj Oný (Nu Spirit rezident) Vás teda určite nenechá na suchu.

more info on www.electroplayground.com

Zdroj: Marek Deagon