Electrify Your Mind_FM: Cartonnage!

Kapela Cartonnage sa dala dokopy v roku 2003. Za svoj debutový album CD1 bola skupina nominovaná TV Óčko na Objav roka a českým rádiom Expres na Zlaté ucho. Ešte viac sa darilo druhému albumu Curiously connected Český Goldfrapp – Armin Effenberger & Vanda Choco alebo CARTONNAGE po dlhšom čase opäť potešia fanúšikov na Slovensku! 


Po veľkom úspechu na piešťanskom festivale Grape si to zamieria do bratislavského Nu Spirit Clubu. V rámci akcie Electrify Your Mind _FM predstavia svoj nový, v poradí tretí štúdiový album I´m Not Your Computer, ktorý je kritikmi aj fanúšikmi hodnotený viac ako priaznivo. „I´m not your computer je pokračovanie nášho synthpopového príbehu. Synťáky, drum mašinky a iné hračky nám robili spoločnosť počas posledných troch rokov. V elektronickej hudbe je čas a priestor sa s týmito hračkami pobaviť“, približujú svoju novinku Cartonnage. Počas celého večera budú hrať DJ´s Diablo & Krto hudbu v štýle electro clash, alternative, synth-pop, indie pop, new wave, glamour. 


Electrify Your Mind on Gluuu.tv : 3.vydanie (november/2011) – spomienka na Grape festival. Rozhovory s The Sounds, Marina & The diamonds, Interpol…








ELECTRIFY YOUR MIND _FM (electro clash edition)

live act CARTONNAGE (cz)

08.12.2011 (štvrtok)

NU SPIRIT CLUB,                  
Šafárikovo nám. 7., BA

20:00 / 05:00 

Diablo & Krto 

Cartonnage (cz)     

EYM


Zdroj: EYM
Publikoval: Redakcia GREGI.NET