Electrify Your Mind: Wolfgang Flûr!

Už v sobotu 31. marca poctí bratislavský Nu Spirit Club v skutku vzácna návšteva. Bez nemeckej kapely Kraftwerk by asi dodnes neexistovala elektronická hudba a ani množstvo kapiel, medzi nimi Depeche Mode, The Cure, Muse, Coldplay a mnohí ďalší, pre ktorých bol Kraftwerk vzorom a inšpiráciou.

Jeden zo zakladajúcich členov „dûsseldorfského elektropodniku“, dnes 64-ročný Wolfgang Flûr bude v Nu Spirite obsluhovať mixpult poslednú marcovú sobotu v rámci akcie Electrify Your Mind. Vstupenky na túto jedinečnú akciu sú dostupné v sieti Ticketportal a Tixy.

Wolfgang Flûr, v kapele pôsobil počas ich najúspešnejšieho obdobia (1973-1987), bol pri všetkých zásadných hitoch a úspechoch skupiny (piesne Autobahn, Trans-Europa Express, Die Roboter, Das Modell,…). Wolfgang sa aktuálne venuje svojmu hudobnému projektu Yamo, produkuje a spolupracuje s inými umelcami, ale hlavne po celom svete vystupuje ako DJ.

Wolf-Brille

Špičková elektronická hudba v štýle KRAFTWERK a ku tomu projekcia s archívnymi fotografiami a videami z éry skupiny. Večer na ktorý sa nezabúda. Hudobník do Bratislavy pricestuje už o deň skôr a chce si ísť pozrieť bratislavské kluby. Večer pred akciou zavíta aj do Rádia FM ako hosť dvojice Baláž & Hubinák. Počas večera budú Wolfgangovi supportovať DJ´s Diablo & Krto a Richard Riegel aka DJ Liquid.

Viac info: www.nuspirit.sk
Predpredaj vstupeniek. V predaji iba 300 vstupeniek!
https://www.ticketportal.sk/podujatie_search.asp?id=16689
https://www.tixy.sk/Nu-Spirit/Wolfgang-Fluer-ex-Kraftwerk

ELECTRIFY YOUR MIND
special guest: WOLFGANG FLÜR (ex Kraftwerk) /de
sobota – 31. marec 2012
Nu Spirit club /Bratislava
start: 22.00
Wolfgang Flur – ex Kraftwerk
Richard Riegel aka Liquid – special dj set
Krto & Diablo
www.gluuu.tv
www.depechemode.sk

Kraftwerk

Zdroj: EYM
Publikoval: Redakcia GREGI.NET