Electrify Your Mind: Exclusive – Kraftwerk v Bratislave!

Áno, čítate dobre. Koncom marca sa v bratislavskom klube Nu Spirit udeje exkluzívny diel eventu Electrify Your Mind, na ktorom vystúpi bývalý člen svetoznámej nemeckej kapely Kraftwerk – WOLFGANG FLÜR.

Pri otázke, kto bol inšpiráciou pre vznik a tvorbu Depeche Mode, The Cure, Mobyho, Muse, ale aj mnohých ďalších, odpoveď by bola jednoznačná – KRAFTWERK. Dûsselfdorský elektorpodnik, alebo pionieri elektornickej hudby, aj takéto prívlastky má skupina, ktorá vznikla už koncom 60-tych rokov.

Kratwerk

Slovenskí fanúšikovia sa celej kapely na našom území zatiaľ nedočkali. Poslednú marcovú sobotu však budú mať fanúšikovia sviatok, do Bratislavy zavíta Wolfgang Flûr, ktorý v kapele pôsobil počas ich najúspešnejšieho obdobia (1973-1987), bol pri všetkých zásadných hitoch a úspechoch skupiny (piesne Autobahn, Trans-Europa Express, Die Roboter, Das Modell,…).

Špičková elektronická hudba v štýle KRAFTWERK a k tomu projekcia s archívnymi fotografiami a videami z éry skupiny. Večer na ktorý sa nezabúda. Wolfgang Flûr sa do Bratislavy mimoriadne teší: „Na slovenské publikum som počul iba výborné reakcie, teším sa, že sa budem môcť o tom presvedčiť. Nu Spirit Club vyzerá naozaj skvele a celý koncept akcie Electrify Your Mind je mi sympatický, preto som prijal pozvanie a teším sa na Vás.“

Kratwerk

Hudobník do Bratislavy pricestuje už o deň skôr a chce si ísť pozrieť bratislavské kluby. Večer pred akciou zavíta do Rádia¬_FM ako hosť dvojice Baláž & Hubinák. Počas večera budú Wolfgangovi supportovať Dj´s Diablo & Krto a Richard Riegel aka Liquid v špeciálnom sete. Celým eventom bude znieť hudba v štýle Kraftwerk, electro house, new wave, synth-pop, ale aj indie pop, glamour či electro clash. Na túto akciu bude bežať aj predpredaj a to v obmädzenom počte vstupeniek – 300ks. (info čoskoro)

Kratwerk


ELECTRIFY YOUR MIND
special guest: WOLFGANG FLÜR (ex Kraftwerk) /de
sobota – 31. marec 2012
Nu Spirit club /Bratislava
start: 22.00
Wolfgang Flur – ex Kraftwerk
Richard Riegel aka Liquid – special dj set
Krto & Diablo
www.gluuu.tv
www.depechemode.sk

Banner

Zdroj: EYM
Publikoval: Redakcia GREGI.NET