Electrify Your Mind bude hostiť Moimira Papalescu.

Papalescu je nový projekt člena kapiel Vanessa, Gun Dreams, Magnetik či The Nihilists – Moimira Papalescu, ktorého koncert si môžete užiť vo štvrtok 27. júna v bratislavskom Nu Spirit Clube. Človek vs. technológia – futurizmus vs. nostalgia – to sú pojmy, ktoré tento projekt výstižne charakterizujú.

Mojmir Papalescu, nazývaný aj elektronický pionier a člen dnes už neexistujúcich kultových skupín s nadhľadom kombinuje dynamiku punku s rock’n’rollovým rytmom a syntetickými elektronickými zvukmi. Prvý sólový album obsahuje jedenásť autorských skladieb a prvýkrát v histórií pôsobenia na hudobnej scéne si Moimir nepozval žiadnych hostí. Album Electric Soul obsahuje okrem tradičných syntetizátorov a rôznych elektronických prístrojov aj gitary, bicie a saxofón.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/757741″ params=““ width=“ 100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

Samotná hudobná škála osciluje medzi retrom a elektro náladami, avšak poslucháča vie prekvapiť rôznymi štýlmi a rytmom. Fakt, že album vytvoril krstný otec electra je jasné už po prvom tóne. Skvelé využitie syntetizátorov v spolupráci s vocoderom necháva poslucháča na pochybách, či je ich autorom samotný Moimir Papalescu. Debutový album Electric Soul vyšiel na sklonku minulého roku na značke X Production a je lahôdkou pre milovníkov analógovej elektroniky. Spolu s ním sa sa pódiu predstaví aj Mitsuko (gitara, syntetyzátory) a Vrána (drums).

FB Event: https://www.facebook.com/events/390763761037968/
Music: https://soundcloud.com/moimir-papalescu

27.06.2013
Electrify Your Mind: Papalescu – Electric Soul (live)
Moimir Papalescu (syntezátory, spev)
Mitsuko (gitara, syntezátory)
Vrána (drums)
NuSpirit Club Bratislava
Start: 20:00
DJs Krto & Diablo

Zdroj: Nu Spirit