Elán zverejnil playlist akustického turné!

Divadelné turné slovenskej legendy Elán sa ešte ani nezačalo a fanúšikovia si už teraz môžu byť istí, že ich čakajú iba hity. Skupina totiž zverejnila svoj playlist, ktorý sľubuje dve hodiny zábavy, lásky, spomienok a radosti. Každý večer sa odohrá presne 22 skladieb – presne 22 evergreenov!

Elán opäť prekvapil. Pár dní pred začiatkom akustického turné zverejnil skladby, ktoré zaznejú počas každého jedného koncertu. Playlist obsahuje 20 piesní a dva prídavky, čo je spolu 22 nestarnúcich hitov.

„Výber nebol vôbec jednoduchý. Hlavne, keď máte v repertoári toľko skladieb ako my. Bolo to náročné. Nechali sme si však poradiť od našich fanúšikov a vybrali sme piesne, ktoré si najviac žiadali.“ Prezradil Ján Baláž.

Akustické turné bude veľmi špecifické. Tentokrát nepôjde o žiadne štadióny ani športové haly. Všetko sa odohrá iba v malých komorných priestoroch, ktoré sľubujú jedinečnú rodinnú atmosféru.

„Chceme, aby každý fanúšik, ktorý príde na naše akustické turné mal pocit, že i on je člen Elánu. Že i on patrí do rodiny. Verím, že sa nám to podarí a spoločne sa všetci zabavíme.“ Komentoval Vašo Patejdl.

Turné s názvom Elán v divadle je jedinečné aj v tom, že sa už nikdy nebude v podobnej forme opakovať. Pôjde len o osem koncertov, z ktorých prvý, v Divadle Andreja Bagara v Nitre, je už úplne vypredaný.

„Vstupenky na divadelné šnúru Elánu sa predávajú neuveriteľnou rýchlosťou. Úvodný koncert je už vypredaný. Z toho dôvodu sa skupina rozhodla, že v Nitre svojim fanúšikov sprístupní aj generálku koncertu. Tá sa uskutoční 4.11. v Divadle Andreja Bagara.“ Informoval organizátor turné.

Skupina Elán sa momentálne nachádza v Českých Budějoviciach, kde koncertuje a nacvičuje svoj nový akustický program.

Akustické turné legendárnej skupiny Elán s názvom „Elán v divadle“ sa uskutoční v týchto mestách:
05.11. 2012 Nitra – Divadlo Andreja Bagara
06.11. 2012 Košice – Spoločenský pavilón
10.11. 2012 Trenčín – Dom armády
12.11. 2012 Piešťany – Dom umenia
14.11. 2012 Banská Bystrica – Ministry of Fun
10.12. 2012 Žilina – Dom odborov
14.12. 2012 Bratislava – SND – Historická budova
18.12. 2012 Bratislava – SND – Nová budova

Zdroj: Propaganda House s.r.o.