Elán vyráža na akustické divadelné turné!

Najúspešnejšia rocková skupina v histórii slovenskej populárnej hudby Elán chystá unikátne akustické turné. Haly a štadióny čoskoro vymení za divadelné priestory.

Svojim fanúšikom predstaví program, ktorý sa už nikdy v takejto podobe nebude opakovať. Tí najodvážnejší si dokonca búdu môcť s elánistami sadnúť do improvizovanej obývačky a spolu s nimi si zaspievať ich najväčšie hity priamo z pódia.

Pred avizovaným koncom sveta sa slovenská hudobná legenda, skupina Elán rozhodla potešiť svojich fanúšikov. Jožo Ráž, Ján Baláž a Vašo Patejdl pripravili špeciálny akustický program, ktorý v priebehu novembra a decembra predstavia v niektorých slovenských divadlách.

„Tento rok sme sa rozhodli vymeniť veľké športové haly za  divadelný priestor. Chceme byť čo najbližšie k naším fanúšikom. Zároveň sme všetky skladby obliekli do úplne nových akustických šiat, samozrejme do šiat značky Elán.“ Prezradil o pripravovanom turné Vašo Patejdl.

Skupina Elán v priebehu každého jedného koncertu zahrá prierez svojich najväčších hitov. Fanúšikovia sa tak môžu tešiť na komorné prevedenie piesni Vymyslená, Bosorka, Kráľovná bielych tenisiek, Zaľúbil sa chlapec, Voda, čo ma drží nad vodou, Láska moja a mnohé iné nestarnúce songy, z ktorých sa časom stali evergreeny.

„Táto séria koncertov nebude o decibeloch, ale o živote. Bude o nás a samozrejme aj o našich fanúšikoch. Už dlho som sa na turné netešil tak ako sa teším na túto divadelnú šnúru.“ Neskrýval nadšenie spevák Jožo Ráž.

Zaujímavosťou pre všetkých návštevníkov bude samotná scéna, ktorá bude situovaná ako obývačka. Fanúšikovia si tak budú môcť sadnúť k svojim obľúbencom na dosah rúk. Budú môcť s nimi debatovať, smiať sa a samozrejme spoločne spievať hit za hitom.

„Bude to nenormálna pohoda. Cigary pôjdu do neba a my popritom budeme hrať, spievať a tešiť sa zo života. Na pódiu bude veľká obývačka, v ktorej budeme sedieť my a možno aj vy.“ Prezradil s úsmevom na tvári gitarista Jano Baláž.

Divadelné koncertné turné Elánu začne 5. novembra v Nitre v Divadle Andreja Bagara a vyvrcholí v decembri, týždeň pred štedrým dňom, dvomi koncertmi v Bratislave. Vstupenky sú v predaji v sieti Ticketportal na stránkach ticketportal.sk a v miestnych pokladniach divadiel.

Akustické turné legendárnej skupiny Elán s názvom „Elán v divadle“ sa uskutoční v týchto mestách:

05.11. 2012 Nitra – Divadlo Andreja Bagara
06.11. 2012 Košice – Spoločenský pavilón
10.11. 2012 Trenčín – Dom armády
12.11. 2012 Piešťany – Dom umenia
14.11. 2012 Banská Bystrica – Ministry of Fun
10.12. 2012 Žilina – Dom odborov
14.12. 2012 Bratislava – SND – Historická budova
18.12. 2012 Bratislava – SND – Nová budova

Zdroj: Propaganda House s.r.o.