EKI po úspechu v Čechách prichádza na Slovensko!

Mladá a nádejná speváčka EKI sa teší podpore najpočúvanejšieho rádia v Českej Republike Evropa2 a prichádza so svojim debutovým singlom Ok, Alright na Slovensko. S našou krajinou ju spája viac ako by sa mohlo na prvý pohľad zdať.

Eki, vlastným menom Ekaterina Sluková je nielen nádejná speváčka, ale aj príjemná mladá žena, ktorá nič nenecháva na náhodu. Spojila sa s uznávanými slovenskými hudobníkmi Zolim Tóthom a Jimim Cimbalom. Výsledkom ich práce v štúdiu je prvý singel Ok, Alright.

„Táto pesnička poukazuje na to, že aj keď sa človeku práve nedarí, musí myslieť optimisticky a brať veci s nadhľadom. Pretože aj keď veci nie sú podľa našich predstáv, aj tak sú Ok, Alright. Najmä keď je človek zamilovaný, tak vidí veci úplne inak,“ predstavuje svoju pesničku Eki Sluková. K pesničke vznikol pohodový videoklip, ktorý nás vráti späť do slnečných a bezstarostných letných dní.

Eki Sluková má síce 18 rokov, no s muzikou už má svoje skúsenosti. Potom ako sa dostala do vydavateľstva Ty Nikdy ako vokalistka, využili jej hlas český rapperi ako Paulie Garand z libereckých BPM, Idea, Kenny Rough. Hosťovala aj na albume slovenského rappera DNA. Objavila sa aj v Hlase Československa ako divoká karta rádia Evropa2.

Zdroj: Edo Kopček