EDMANIA OPEN AIR – WE LOVE TRANCE: KOMPLETNÉ INFO A ODHALENÝ LINE-UP.

Už v pondelok 4. júla sa brány trenčianskeho EXPO CENTRA otvoria pre všetkých partychtivých milovníkov trance. Prvé open air vydanie festivalu EDMANIA, ktoré láka na svetové mená aktuálnej scény, predstavuje časový lineup a prináša kompletné informácie, ktoré môžete potrebovať.

AREÁL

13320491_579578942224367_1838739970004791357_o

Od štartu nás delí už len naozaj malá chvíľa a my usilovne pracujeme, aby sme vám priniesli jedinečný audiovizuálny zážitok, ktorý umocníme vhodne pripraveným a vybaveným areálom.

V areáli sa bude nachádzať stanové mestečko, úschovňa a pod. Ďalšou veľmi dôležitou súčasťou areálu bude veľkokapacitný ChillVill, kde si budete môcť posedieť, oddýchnuť, vypiť zelený čaj prípadne si len vychutnať vynikajúci výhľad priamo na tanečný parket a stage. Špecialitou bude stage design a 3D mapping, o ktorý sa postará jednotka na Slovensku – team AKASHA Visualstation.

Pripravujeme pre vás všestrannú gastro zónu, kde okrem klasických produktov nájdete napríklad aj zmrzlinu, ktorá v horúcu letnú noc príjemne schladí.

collage-2016-06-25(2)

Prekvapením bude časť, ktorú nazývame „FUN ZÓNA“, kde sa budete môcť zabávať na rôznych atrakciách našich partnerov (nebude chýbať ani kolotoč, ktorý bude pre návštevníkov úplne ZADARMO :-) ). V tejto časti pre vás pripravujeme pre-party a after-party! Šarmantné hostesky majú pre vás pripravené i rôzne odmeny! Vo FUN ZÓNE bude k dispozícii FOTO FUN BOX, kde si budete môcť spraviť fotku, ktorú si na mieste vytlačíte, pošlete mailom alebo „hodíte“ na Facebook.

Samozrejmosťou sú dostatočné stanové kapacity, ktoré vás počas dňa skryjú pred priamym slnečným žiarením. Upozorňujeme však na riziko dehydratácie a odporúčame dodržiavať pitný režim, pred slnkom sa chrániť aj opaľovacím krémom s dostatočne vysokým UV faktorom a na hlavu odporúčame pokrývku, ktorá zabráni úpalu.

DOPRAVA A PARKOVANIE

Ak sa potrebujete dopraviť do Trenčína napr. autobusom a ste z Prahy alebo Brna – odporúčame vám nášho partnera, ktorý sa skutočne postará o Váš komfortný presun do a z Trenčína: Partybus.cz.

Dostali ste sa do Trenčína a ste na autobusovej alebo železničnej stanici?

Tu sa už o vás postaráme my – s našou kyvadlovou dopravou, ktorá vás v čase od 17.30 do 21.30 bezproblémovo dovezie pred brány EXPO CENTRA.

Untitled

Idete na EDMANIU autom? Nezabudnite použiť navigačnú aplikáciu WAZE. Po jej spustení stačí do vyhľadávača zadať heslo EDMANIA a spoľahlivo vás navedie až k bránam EXPO CENTRA. V blízkosti EXPO CENTRA (pri OC MAX) bude doprava riadená dopravnými policajtmi. Pri príjazde k EXPO CENTRU sa riaďte pokynmi našich pracovníkov – nižšie pripájame obrázok EXPO CENTRA (zelená plocha vedľa vstupu bude určená na parkovanie).

Untitled1

UBYTOVANIE

Stanové mestečko má obmedzenú kapacitu. Stanovať bude možné od pondelka 4. júla od 15:00 do nasledujúceho dňa 15:00. Rezervačný systém stanovania nájdu návštevníci na webe https://www.partymenu.eu/edmania-open-air. Pri rezervácii je nutné zvoliť veľkosť stanu, aby organizačný team vedel prispôsobiť rozmiestnenie stanov. Rezervácia miesta pre stan je podmienená zaplatením zálohy 10€, ktorá bude vratná. Po príchode na festival dostanú majitelia rezervácií peniaze späť.

VSTUPENKY

Lístky je možné zakúpiť prostredníctvom webu Predpredaj.sk ,  www.edmania.eu a v sieti Ticketportal. Cena vstupenky je aktuálne 25,99€.

Na mieste bude tiež možné kúpiť lístky, avšak za cenu 29,99€!

IDENTIFIKÁCIA & VSTUPNÉ

Pri vstupe prebieha kontrola identifikácie návštevníka festivalu. Náhodné kontroly identifikácie prebiehajú počas trvania festivalu v celom areáli. Každý návštevník dostane po predložení PLATNEJ vstupenky alebo zaplatení vstupného náramok – identifikáciu návštevníka, ktorý mu bude založený na zápästie. Identifikáciou je potrebné sa preukázať pri vstupe na festival i pri vyzvaní bezpečnostnou alebo usporiadateľskou službou v jeho priestoroch. Identifikáciu považujte za ceninu, pri strate nie je opätovný vstup umožnený, nová vydaná nebude. Návštevníci bez náramku budú vyvedení z areálu, preto vo vlastnom záujme svoje náramky neposkytujte iným osobám. Za stratu, poškodenie, prípadne krádež identifikácie, resp. návratky je zodpovedný návštevník. Cena vstupného na mieste je 29,99€.

ZÁKAZY

Je prísne zakázané vnášať do priestoru konania akcie sklené nádoby a fľaše, pyrotechnické predmety, otvorený oheň, zbrane, predmety ohrozujúce bezpečnosť, akékoľvek drogy alebo vlastné nápoje. Pri vstupe do areálu bude každý návštevník podrobený kontrole. Výnimkou oproti iným festivalom je povolenie teleskopickej tyče ku Go Pro kamere, pre ktoré však bude vyžadovaná špeciálna registrácia pri vstupe na meno.

KOMPLETNÝ LINE-UP

timetable_kocka2

EDMANIA OPEN AIR – WE LOVE TRANCE EDITION
Dátum: pondelok 4. júla 2016
Čas: 15:00 – 6:00
Miesto: EXPO Center Trenčín
DJs: Andrew Rayel, MaRlo, KhoMha, Ben Gold, Ruben De Ronde, Ferreck Dawn, Thomas Coastline, Driftmoon, Milan Lieskovsky, Martin Michniak, Soul Mirror
Pre-party: Elsy & Sandro Vanniel
After-party: Andre Pastor & Zolike

TEASER
Aktuálne info sledujte na FACEBOOK EVENTe ► https://bit.ly/EDMANIA_OPEN_AIR_2016
PREDPREDAJ LÍSTKOV SK ► https://bit.ly/edmania_open_air_2016_listky
PREDPREDAJ LÍSTKOV CZ ► https://bit.ly/edmania_open_air_2016_listky_cz
PARTYBUS CZ ► https://bit.ly/partybus_cz_edmania_open_air2016

edm_tlt_plagat_web

Zdroj: EDMANIA