#EasterParadise: Nechoďte domov, my pozývame na Veľkonočný ostrov!

Hipster Paradise si na veľkomocné sviatky pripravili oslavu hudby, kraslíc a bublifukov! Klubový #EasterParadise sa opäť hlási na Veľký piatok 3. apríla v Nu Spirite v zostave Bobsan, Ricki Fitz, Stame a UnclPete. A samozrejme, ctíme kresťanské tradície: keďže na Veľkonočnom ostrove je po Veľkom piatku skôr, žúrovať je už povolené!

DJ STAME hráva s Yankom Králom v Budháči akcie STANKO, a keby niekto nevedel, kde sa tu zobral a čo hráva, vedzte, že ho poznajú skôr z veľkých slovenských diskoték. Napriek tomu tam hrá náš obľúbený bass&jackin house, rôzne bassline a UK garage záležitosti. Svojim výberom a laserovým mixom však dokáže vyzabávať aj tritisícové publikum a nikto z nich si nevšimne, že tam nezahrá ani jednu tucku. Preto je vlastne easterom číslo jedna na našej akcii.

Ricki Fitz je okrem dobrého a dlhoročného párty DJa asi najväčší odborník na KLF – duo z 90’s, ktoré po megaúspechu svojich 6-tich singlov za najväčšieho hypeu odišlo zo scény – lebo oni to len skúšali či sa im to podarí. Nikdy sa nevrátili ako Elán, vydali knihu The Manual, kde je krok po kroku napísané ako urobiť No1 hit. A všetkých, ktorým sa to podľa tejto knihy podarí, sľúbili KLF žúr práve na Veľkonočnom ostrove!

UnclPete aka Ptr Grbl, čoraz častejšie vymieňa alkohol za mixovací prkno. Výber jeho vecí sa nám páči, nie je obmedzený na jednu žánrovú kolónku. Ako jeden z mála DJs, čo som v poslednej dobe počul, sa odkláňa aj k lámaným bassovým breakom, ktoré sú podľa X súčasných článkov nazývanými cestou kade to ďalej pôjde.

Bobsan, nekorunovaný kráľ bratislavských hipsterov, o ktorom sa šíri tisíc klebiet a šuškánd, ktoré vôbec nie sú pravda. Pravdou ale je, že Bobsanove sety a mash-upy, v ktorých spája Mariku Gombitovú s electrom, Billy Barman s UK garage a celé to okorení future houseom a bass music zdvíhajú na parket všetkých zaradom bez toho, aby im pritom začali rásť hipsterské fúzy.

STAME – https://www.facebook.com/stame.fanpage
Ricki Fitz – https://www.facebook.com/pages/RICKI-FITZ-púšťač/340126982765859 Bobsan – https://www.facebook.com/bobsan
Hipster Paradise – https://www.facebook.com/Hipsterparadise

FREE ENTRY TILL 10PM | HAPPY HOURS TILL 11PM | TWO STAGES | OPEN LATE
https://www.facebook.com/events/878885575501037/

1504-EasterParadise01

Zdroj: Nu Spirit