Ear-Gasmic „The Underground Edition“ prináša DJs Indecent Noise & ReOrder.

Už. 29. 11. 2014 na vás čaká ďalšia edícia obľúbenej trancovej klubovky Ear-Gasmic v bratislavskom klube UHU, ktorej podtitul „The Underground Edition“ prezrádza v akom duchu sa bude niesť terajšia edícia.

Akcia prinesie opäť dva stage. Headlinerom večera bude tentokrát poľský rozbíjač Indecent Noise z Poľska, ktorý na Slovensku vystúpi po druhýkrát, no v Bratislave a na Ear-Gasmicu to bude jeho premiéra. Aleksander Stawierej aka Indecent Noise je rodák z hlavnej metropoly Poľska, Varšavy. Ako vieme, Poľsko je skvelým rajom pre elektronickú tanečnú hudbu a preto sa prvotná záľuba mladého poliaka veľmi rýchlo premenila na DJské remeslo. Jeho sound by sme mohli charakterizovať ako neskutočne melodickou energiou trance-ových zvukov skombinovanými s tvrdou tech-basovou líniou, ktorá má doslova drvivý dopad na parket. Kedže nové informačné technológie sú lákadlom pre mnohých, Aleksander často kombinuje svoje hranie práve s nimi. Ako on sám tvrdí, medzi jeho najväčšie vzory patrí Jean Michelle Jarre a Kraftwerk, no taktiež je obrovským fanúšikom kapely Scooter, od ktorej vlastní kompletnú diskografiu. Prvé ovocie sa začalo objavovať v roku 2006, kedy svetlo sveta uzreli jeho prvé remixy pre Viscid. Ďalší prelom smerom nahor boli nové kontrakty s dvoma prestížnymi vydavateľstvami ako Neuroscience Recordings a Kerf Music. Pre prvý menovaný vytvoril Indecent Noise peckový release s názvom Touchline. V krátkom časovom období nasledoval vznik ďalších troch releasov – Degenerator, Headlock a Broken Glass Balls, ktoré odpálili Aleksandrovu produkciu do úplne iných výšin. Avšak jeho najplodnejšie obdobie prišlo v roku 2011, keď sa objavujú na scéne úspešné tracky v réžii tých najprestížnejších labelov ako Fraction, Nu-Depth, alebo Spinnin. Aby sme dokonale osviežili pamäť trance-ovým fanúšikom, spomenieme najmä energické lahôdky – Aerospark, Battlestar a Warsaw. Napokon prichádza v rámci Aleksandrovej kariéry ďalší podstatný moment – a to založenie vlastného labelu Mental Asylum Records. Za posledné roky si Indecent Noise pochodil takmer celú zemeguľu. Svoje DJske umenie predvádzal od čarovných pláž Mexica cez nádherne zelený New Zealand až po Holandsko, ktoré je pre mnohých známych DJov domovom. Ak by ste si chceli jeho tunes vychutnávať častejšie, tak každý mesiac vysiela na Afterhours.fm svoju radio show s názvom Mental Asylum Radio show. Ak vám však nestačí počuť ho len cez internetové rádio, tak už 29. 11. budete mať možnosť Indecent Noisea zažiť naživo priamo v Bratislave v klube UHU.

Keďže párty Ear-Gasmic tento rok oslavuje svoje 5. výročie, po predošlých tohtoročných oslavných edíciach, ktoré sme oslávili spolu s headlinermi ako Mark Sherry či Nifra tak napokon 29. novembra zavŕšime oslavu s Indecent Noiseom.

Support Indecent Noiseovi doplní známy slovák, ktorý to vo svete vďaka svojej kvalitnej produkcii dotiahol už slušne ďaleko a nie je to nikto iný ako ReOrder. Ako jeden z mála slovákov si zahral aj na najväčšom trancovom EU podujatí A State Of Trance v Holandsku a uplynulé leto vystúpil taktiež na známom holandskom Luminosity Beach Festivale či na legendárnom ostrove Ibiza v rámci akcie Future Sound Of Egypt 350. Jeho produkciu podporuje pravidelne množstvo veľkých DJských mien, za všetkých stačí spomenúť samotného Armin Van Buurena, ktorý neraz zaradil ReOrderovu produkciu do svojich setov v rámci jeho radio show A State Of Trance. ReOrdera vďaka jeho početným zahraničným vystúpeniam budete môcť tento rok vidieť na Slovensku prakticky len jediný krát a to priamo na Ear-Gasmicu v jeho špeciálnom 2 hodinovom sete.

Zvyšok 2 stagového line-upu doplní Nikolaj Hirič a.k.a. COLE, ktorý je známy prevažne vďaka svojej vlastnej rádio show Minimatica vysielanou aj na známom americkom tanečnom rádiu Digitally Imported (www.di.fm/minimal). COLE sa tentokrát opäť zhostí úlohy 30 minútového živo namixovaného Ear-GasmiXu, ktorý bude zložený zo super starých našliapnutých trance klasík a ako jediný DJ si zahrá aj na druhom stagi, kde taktiež opráši fajnové trancové starinky. Na hlavnom stagi ďalej vystúpi obľúbený Joe Cormack z Českej republiky, ktorý je rezidentom párty Ear-Gasmic, ďalej domáci Jaccob a nebude chýbať aj premiéra nežného pohlavia v podobe krásnej Kristy Jay, ktorá vám predvedie, prečo sa nemusíte obávať tempa 138+. :-)

O energické sety tak rozhodne nebude núdza a fanúšikovia známeho a obľúbeného „Who’s Afraid Of 138” budú v tento večer doslova vo svojom raji. Druhého stagu sa premiérovo zhostí domáca dvojica Bassbeatz s ich progresívno-housovým soundom, obdobne taktiež obľúbení Smoly & Semtex, rezident JoshJoy, vyššie spomenutý Cole a napokon v samostatných setoch Unbeat a Zolike. Veríme, že návštevníci poslednej tohtoročnej edície Ear-Gasmicu si tu prídu na hudobnú všehochuť. Celkovým počtom DJov, ktorí vystúpia na  „The Underground Edition“ sa tak bude jednať o najväčšiu Ear-Gasmic edíciu na Slovensku doposiaľ. Spolu tu vystúpi 13 DJs na 2 stagoch, čo je identický počet aký vystúpil v roku 2013 na Ear-Gasmicu v Prahe na Trance Battle Edition v klube Mecca.

K tomuto všetkému nebude samozrejme chýbať tradičná úroveň Ear-Gasmic párty, čiže typické dekorácie, na mieru pripravená projekcia a vizualizácie, či špeciálne intrá štartujúce DJov.

Vstupné vo výške 10 € si budete môcť zakúpiť v deň akcie priamo na bráne do priestorov klubu. Preto ak plánujete prísť, môžete sa pridať už teraz do našej udalosti na facebooku: https://www.facebook.com/events/1470259196586655/?fref=ts

Záverečné info k akcii spolu s presným timetable DJov vám prinesieme v našej finálnej newske už koncom tohto mesiaca. DESIRE TO TRANCE!

Ear-Gasmic: „The Underground Edition“ – 29. 11. 2014
Miesto: klub UHU, Šafárikovo námestie 79/7, Bratislava
Start: 21:00 hod., End: 06:00
Line-up: INDECENT NOISE, ReOrder, Joe Cormack, Unbeat, Zolike, Cole, JoshJoy, Bassbeatz, Jaccob, Kristy Jay, Smoly & Semtex
Entry: 10 €
Event: https://www.facebook.com/events/1470259196586655/?fref=ts
Web: www.egevents.sk, www.ear-gasmic.com, www.facebook.com/uhuclubbratislava
Ear-Gasmic fan page: https://www.facebook.com/eargasmic.official

EG_Indecent_Noise-poster

Zdroj: Ivo Ninja