Ear-Gasmic „Smash Edition“ presents PAUL WEBSTER & Alan Wyse.

Trancová klubovka Ear-Gasmic sa po štvrťroku vracia so svojou menšou edíciou do legendárneho bratislavského klubu Radosť už najbližšiu sobotu.

Podobne ako v decembri 2017, i tentokrát sa môžete okrem aktuálneho trancu tešiť na množstvo starších klasík. Po prvýkrát v rámci menšej edície predstavíme ako headlinera medzinárodného hosťa. Bude ním dobre známy producent a DJ z Írska – PAUL WEBSTER.

Toho ste mohli na Slovensku prvýkrát zažiť v roku 2011 v Trnave, kedy si zahral na Ear-Gasmicu spolu so Simonom Pattersonom. Po 7 rokoch sa tak Paul Webster vráti na Slovensko, tentokrát na mini edíciu do bratislavského klubu Radosť, kde zahrá svoj exkluzívny 3 hodinový set. Ten bude obsahovať hodinový producer set a 2 hodinový classics set.

Pripravte sa teda na poriadny energický nášup. Spoločne tak vytvoríme opäť skvelú rodinnú atmosféru, ktorá je pre tento hudobný žáner tak prízračná.

Line-up obohatí druhý headliner Alan Wyse z UK, ktorý na Slovensku vystúpi taktiež po prvýkrát. Zvyšok line-upu doplnia naši Ear-Gasmic rezidentní DJs ako Unbeat,  Jaccob a Zolike, takže očakávajte poriadné náklady ako sa na „Smash Editin“ patrí.

Chceli by sme vás zároveň upozorniť, aby ste prišli do klubu čo najskôr (otvárame o 22:00 hod.). Z dôvodu kapacity klubu Radosť sa totiž v pokročilom čase môže stať, že do klubu ďalších ľudí budeme vpúšťať až keď niekto z návštevníkov klub opustí (ako sa hovorí – jeden von, jeden dnu). Vstupné, ktoré sa bude predávať na bráne klubu bude tentokrát 8 €. Keďže budeme spolu zároveň oslavovať blížiace sa Vianoce (v rámci tradičnej koncoročnej mini Ear-Gasmic X-MAS edície), môžte si do klubu priniesť aj vianočné čiapočky.  :-)

Ak už teraz viete, že na tejto akcii s rodinnou atmosférou v útulnom klube Radosť nebudete môcť chýbať, môžete sa pridať aj do našej udalosti na facebooku: https://www.facebook.com/events/871845726331220/

Záverom prinášame kompletný timetable:

Ear-Gasmic „Smash Edition“ –  03. 03. 2018
Miesto: klub Radosť, Obchodná 48, 811 01 Bratislava
Start: 22:00 hod., End: 06:00
Line-up: PAUL WEBSTER (IE), Alan Wyse, Unbeat,  Jaccob, Zolike
Entry: 8 €
Event: https://www.facebook.com/events/871845726331220/
Web: www.ear-gasmic.com
Ear-Gasmic fan page: https://www.facebook.com/eargasmic.official

Zdroj: Ivo Ninja