Ear-Gasmic oslavuje 5. výročie v Radosti a s Markom Sherry v Batelieri.

Trancová klubovka Ear-Gasmic tento rok oslavuje svoje 5. narodeniny a tak sme sa rozhodli priniesť vám v krátkom časovom období rovno dve akcie. Jednu menšiu a druhú väčšiu.

Na tej väčšej pochopiteľne nesmie chýbať aj zahraničný headliner. Predstavme si najprv tu menšiu, ktorá sa koná už túto sobotu v obľúbenom klube Radosť.

28. marca 2009 to s Ear-Gasmicom všetko začalo a preto to už 28. 03. 2014 bude presne 5 rokov od jeho úplne prvej trance show v dnes už neexistujúcom bratislavskom klube Dopler. Odvtedy sme prešli 3 mestá, konkrétne Trnavu, Bratislavu a Prahu, vystriedali sa u nás mnohé medzinárodné, ale i domáce tranceové mená a navštívilo nás tisíce party people. Za to samozrejme všetkým trance fanúšikom veľmi ĎAKUJEME !

A keďže sme trance party, nie je nič lepšie ako osláviť narodeniny s kvalitnou trance & progressive music a pripomenúť si časy, kedy to s trancom všetko len začínalo. Preto v sobotu 29. 03. 2014 čakáme každého fanúšika v bratislavskom klube Radosť !

EG_Radost2

Môžete sa tešiť na nie len aktuálnu hudbu zo sveta trance & progressive, ale aj na tú old schoolovú, ktorá odznie dokonca priamo z platní. Old school fajnšmekri si tak bez pochýb prídu na svoje. Okrem toho na vás budú čakať vizualizácie a after filmy z každej edície Ear-Gasmicu, no a samozrejme nebude chýbať aj samotná narodeninová torta a pochopiteľne my – tvorcovia Ear-Gasmicu. Rozhodne sa je na čo tešiť, pretože celá noc bude mať naozaj pestré DJske obsadenie, ktorým bude: Martin Michniak (www.martinmichniak.com), COLE (minimatica) a JoshJoy (www.ear-gasmic.com), to všetko za symbolické vstupné 3 €. Ak už teraz viete, že na tejto akcii s rodinnou atmosférou nebudete môcť chýbať, môžete sa pridať aj do našej udalosti na facebooku: https://www.facebook.com/events/1413031652285209/?ref=5

EG_Radost

Ďalší, väčší Ear-Gasmic s podtitulom „The Rave Edition“ prinesie opäť 2 stage a odohrá sa v bratislavskom klube Batelier presne 24. 05. 2014. Ako podtitul prezrádza, noc sa bude niesť v duchu aj starších ultra klasík, ktoré siahajú až do RAVE obdobia 80. – 90. rokov, kedy začínali na scéne mená ako Marusha, Paul Van Dyk, Raver’s Nature, RMB, Westbam, Yves De Ruyter, Scooter, Sunbeam, Members of Mayday, Madame X, DJ Hooligan, Charly Lownoise & Menthal Theo, Alien Factory, Dune a pod…  inými slovami do obdobia, kedy elektronická hudba bola nie len vysoko melodická, ale mala aj silnú energiu a grády. Pri tejto príležitosti sme sa rozhodli ako headlinera tejto rave edície zavolať škótskeho DJa a producenta Marka Sherry, ktorý tak na Slovensku vystúpi úplne po prvý krát.

Mark práve tento rok oslavuje svoje úžasné 20. výročie ako DJ. Jeho začiatky siahajú až do roku 1994, kedy svoje pôsobenie začínal v miestnych kluboch v Škótsku práve na vyššie spomínaných rave parties.

EG_Sherry2

Celý uplynulý rok Mark Sherry tajne triedil a získaval množstvo old schoolových trackov zo žánrov ako sú acid house, italian piano, techno, rave či trance. Mnohé získaval priamo z platní, aby sa tak dopracoval k digitálnej podobe tých najstarších a najvzácnejších kúskov. Mark chce tak priniesť naspäť spomienky na tieto úžasné časy, ktoré ho inšpirovali ako DJa a následne i producenta. Preto ak ste v tejto dobe vyrastali, určite by ste tento Ear-Gasmic nemali prepásť. Markov set bude obsahovať samozrejme nie len staré veci, ale aj jeho aktuálnu tech-trance produkciu, takže to bude úplne unikátna zmeska. Samozrejme nebude chýbať aj zaužívaný 30 minútový Ear-GasmiX, ktorý býva zložený zo starých trance klasík. Tentokrát však pôjde o rave klasiky a jeho živého mixu sa zhostí Nikolaj Hirič a.k.a. COLE, známy prevažne vďaka svojej vlastnej rádio show Minimatica, ktorá je vysielaná aj na známom americkom tanečnom rádiu Digitally Imported ( www.di.fm/minimal ). Zvyšok line-upu na mainstage doplnia Joe Cormack  z Českej republiky a domáci Unbeat, JoshJoy a Zolike. O energické sety tak rozhodne nebude núdza a fanúšikovia známeho a obľúbeného „Who’s afraid of 138” budú v tento večer doslova vo svojom raji. Druhého HOUSE/PROGRESSIVE STAGU sa zhostía obľúbení Smoly & Semtex, Pace To P.M. a Nasty Noise, takže návštevníci májovej edície Ear-Gasmicu si hudobne prídu rozhodne na hudobnú všehochuť. K tomu všetkému nebude samozrejme chýbať tradičná úroveň Ear-Gasmic party, čiže nádherná výzdoba a na mieru pripravené intrá štartujúce DJov spolu s vizualizáciami. Vstupné vo výške 8 € si budete môcť zakúpiť v deň akcie priamo na bráne do priestorov klubu. Preto ak plánujete prísť, môžete sa pridať už teraz do našej udalosti na facebooku: https://www.facebook.com/events/132142300289528/

[vimeo]https://vimeo.com/85078842[/vimeo]

Všetky tieto akcie zastrešuje eventová agentúra EG Events, ktorá sa zaoberá organizovaním eventov všetkého druhu na kľúč, viac na www.egevents.sk .

EG_Sherry1

Záverom by sme sa vám chceli ešte raz poďakovať za to, že ste tu s nami krásnych 5 rokov a 28. marca. a 24. mája to spoločne oslávime v bratislavských kluboch Radosť a Batelier. DESIRE TO TRANCE.

Ear-Gasmic: 5 Years Anniversary – 29. 03. 2014
Miesto: klub Radosť, Obchodná 48, 811 01  Bratislava
Start: 21:00 hod., End: 05:00
Line-up: Martin Michniak, COLE, JoshJoy
Event: https://www.facebook.com/events/1413031652285209/?ref=5
Entry: 3 €

Ear-Gasmic: „The Rave Edition“ – 24. 05. 2014
Miesto: klub Batelier: Underground Deluxe, Továrenská 14, 811 09  Bratislava
Start: 21:00 hod., End: 05:00
Line-up: MAINSTAGE: MARK SHERRY (UK), Joe Cormack (CZ), Unbeat, JoshJoy, Zolike,
Ear-GasmiX by Dj Cole (30 minutes of rave/trance classics)                                                                              HOUSE & PROGRESSIVE STAGE: Smoly & Semtex, Pace To P.M., Nasty Noise
Entry: 8 €
Event: https://www.facebook.com/events/132142300289528/
Web: www.egevents.sk
Ear-Gasmic fan page: https://www.facebook.com/eargasmic.official

Zdroj: Ivo Ninja