Ear-Gasmic „MUSIC LOVERS EDITION“ prináša taliansku hviezdu GIUSEPPE OTTAVIANI.

Už. budúci víkend 26. 03. 2016 na vás čaká v tomto roku prvá veľká edícia obľúbenej trancovej klubovky Ear-Gasmic v bratislavskom klube UHU, ktorej podtitul nesie názov „MUSIC LOVERS EDITION“ .  V Bratislave sa tak po dlhšom čase ako headliner predstaví trance legenda – GIUSEPPE OTTAVIANI.

Tento taliansky producent a DJ zosobňuje energiu trance music ako v prístupe, tak vo výkone. Giuseppe Ottaviani je už dlho považovaný za jedného z najuznávanejších a veľmi plodných zástupcov tohto žánru. Presadil sa už pri svojej rannej štúdiovej práci a jeho hudba je považovaná ako merítko pre vynikajúci trance. Jeho audio repertoár je skutočne obrovský a Giuseppe dokázal, že je schopný posunúť sa ďalej od tradičného DJskeho nastavenia (mixážny pult a gramofóny/playere) a prelomiť hranice koncertného zážitku – tak sa zrodil koncept Giuseppe Ottaviani LIVE ! Tento koncept zaujme fanúšikov svojim vizuálne pôsobivým štýlom. Jedná sa z polovice o klubový a z polovice o koncertný zážitok, vďaka ktorému Giuseppe už roztancoval stotisíce nadšencov na tých najznámejších svetových festivaloch. Počas svojho vystúpenia tak obohacuje svoj DJ set o živé vstupy hraním na klávesy. Počnúc rokom 2016 prichádza Giuseppe so svojou ešte vylepšenou a obohatenou živou show v podobe vystúpenia nazvaného LIVE 2.0. Naďalej tak získava trancové srdcia svojich fanúšikov po celom svete a my máme veľkú radosť, že v rámci 7. narodenín párty Ear-Gasmic prinášame na našu klubovú párty práve tohto umelca. Ako už možno viete, Giuseppe vyrástol popri úplne odlišnom druhu hudby, konkrétne na klasickej hudbe. Neskôr sa presunul do rock music vďaka niektorým talianskym skupinám a napokon sa dostal cez kapely ako Queen a U2 až k technu, od producentov ako sú napr. Chris Liebing či Mauro Picotto. V určitej fáze života sa k nemu dostal track „Barber’s Adagio For Strings”, z ktorého ostal užasnutý a vtedy si sám povedal „toto je to, čo sa mi naozaj páči“. Odvtedy je naplno verný trance music.

Záverom týchto stručných informácií prinášame slová od Giuseppeho, ktoré ste na jeho vystúpeniach určite neraz počuli: „My name is Giuseppe Ottaviani and I’m not a DJ. I’ve been looking for so long across many different kinds of music till the day has come. The reason why I’m here? It’s actually the same reason why you are here. I finally found what I’ve been searching for. Something that can make me feel good, something to be proud of, something that’s able to put a smile on my face, even when things go wrong. If you hear this message, it’s because you’ve finally made it. If you’re here now it’s because we walk the same way. If you are ready to go, you’re ready to GO ON AIR. My name is Giuseppe Ottaviani and I’M A MUSIC LOVER !”

Sekundovať Giuseppemu bude svetovo známe producentské duo DRIFTMOON, ktoré je kolaboráciou dvojice slováka Juraja Kličku a fína Miikka Leinonena. Takmer každý track z produkcie Driftmoon (vrátane takých ako sú Exodus, Drifter, Leviticus, Howl At The Moon, Cama) otriasol svetovou trancovou scénou a všetky sú podporované mnohými trancovými velikánmi vrátane samotného Armin Van Buurena, kde neraz v rámci jeho radio show A STATE OF TRANCE získali “Future Favourite” a taktiež “ Tune Of The Week”. Predstavenie Driftmoon vás zaručene vezme do inej dimenzie.

Ear-Gasmic prinesie opäť dva stage, takže počas celej noci očakávajte pestrý prierez viacerých hudobných žánrov ako tomu bolo aj poslednej minuloročnej edícii.

Na hlavnom stagi opäť nebudú chýbať na mieru vyrobené intrá štartujúce DJov, vizualizácie, dekorácie a sound & light show.

Po druhýkrát na Slovensku v rámci párty Ear-Gasmic vystúpi Janina T z Austrálie, tentokrát v exkluzívnej back2back premiére spolu s domácou Kristy Jay. Janina bola súčasťou skupiny Polyamoris, s ktorou zažila počas uplynulých rokov mnoho úspechov vďaka početným trackom a remixom. Neustále vydáva nové tracky a remixy, väčšinu z nich na Recoverworld group .

Ďalšiu exkluzívnu back2back premiéru zažije na Slovensku obľúbená česká dvojica DJov Joe Cormack a N-RICO. Títo dvaja páni naservírujú unikátnu kombináciu uplifting a tech-trance setu, takže sa je určite na čo tešiť.

O úvodný warm-up sa postará spolutvorca párty Ear-Gasmic, DJ JoshJoy, ktorý už aktuálne žije v Austrálii, ale vystúpenie na tejto edícii si výnimočne nenechá ujsť.

Záverečný set hlavného stagu bude mať na starosti dobre známy Unbeat, ktorý zo všetkých vyžmýka posledné zvyšky energie.

Druhému stagu bude počas celej noci dominovať techno. Práve o techno sety sa postará tretia dáma v kompletnom line-upe SIONNI, ktorá sa po predošlom úspechu opäť vracia na Ear-Gasmic.

Na rovnakom stagi zároveň vystúpi FOXX z CZ, Hasky, PACE TO P. M., COLE s jeho old school techno setom a noc zakončí s hardtechnom Wireez spolu s DJom ELSY v ich spoločnom sete.

O poriadnu porciu zábavy tak rozhodne núdza nebude.

Vstupné vo výške 15 € si budete môcť zakúpiť v deň akcie priamo na bráne do priestorov klubu. Preto ak plánujete prísť, môžete sa pridať už teraz do našej udalosti na facebooku, kde aktuálne prebieha aj súťaž o 2 vstupy zdarma: https://www.facebook.com/events/799222740189711/

Záverečné informácie k akcii spolu s presným timetable DJov vám prinesieme v našej finálnej newske už budúci týždeň. DESIRE TO TRANCE !

Ear-Gasmic: „MUSIC LOVERS EDITION“ – 26. 03. 2016
Miesto: klub UHU, Šafárikovo námestie 79/7, Bratislava
Start: 21:00 hod., End: 06:00
Line-up: Main stage: GIUSEPPE OTTAVIANI (IT), DRIFTMOON, Janina T b2b Kristy Jay, Joe Cormack b2b N-RICO, Unbeat, JoshJoy / Techno stage (bar stage): FOXX, Sionni, Hasky, PACE TO P. M., Cole (old school techno set), Wireez b2b Elsy
Entry: 15 €
Event: https://www.facebook.com/events/799222740189711/
Web: www.egevents.sk, www.ear-gasmic.com, www.facebook.com/uhuclubbratislava
Ear-Gasmic fan page: https://www.facebook.com/eargasmic.official

EG ottaviani WEB

Zdroj: Ivo Ninja