Ear-Gasmic “MUSIC LOVERS EDITION” prináša Giuseppe Ottavianiho: Záverečné informácie!

26. marec sa nám nezadržateľne blíži a spolu s týmto dátumom aj trancová klubová show Ear-Gasmic „MUSIC LOVERS EDITION“.

Teraz vám prinášame posledné podstatné informácie k tomuto eventu, ktorý už najbližšiu sobotu v Bratislave predstaví headlinera večera Giuseppe Ottavianiho z Talianska.

Brány klubu UHU sa otvoria presne o 21:00 hod. Vstupenky za jednotnú cenu 15 € si budete môcť zakúpiť priamo na bráne pri vstupe do klubu.

Ak ste užívateľmi facebooku a plánujete v sobotu 26. 03. 2016 na Ear-Gasmic zavítať, môžete sa pridať aj priamo do našej udalosti https://www.facebook.com/events/799222740189711 prípadne na našu oficiálnu fan page https://www.facebook.com/eargasmic.official .

Našim druhým headlinerom bude DRIFTMOON, ktorý sa na vás už tiež veľmi teší.

Pre návštevníkov, ktorí pricestujú zo zahraničia, prípadne nie sú z Bratislavy, sme prichystali menšiu mapku s vypísanými MHD spojmi ako sa na Šafárikovo námestie 79/7 do klubu UHU najľahšie dostať.

mapka

Line-up v rámci supportu ďalej obohatia 3 šarmantné dámy.

EG_ladies

Konkrétne rezidentka Kristy Jay, ktorá sa po prvýkrát predstaví v back2back zložení s austrálčankou Janinou T.

Tretia dáma  Sionni sa zase predstaví v rámci techno stagu. Zvyšok line-upu doplnia osvedčené mená sú Unbeat, česká dvojica Joe Cormack b2b N-Rico a nebude chýbať aj spolutvorca párty DJ JoshJoy.

V rámci druhého stagu, kde bude celú noc dominovať techno sa predstavia mená ako FOXX z CZ, Hasky, PACE TO P. M., COLE s jeho old school techno setom, Wireez b2b Elsy a taktiež vyššie spomenutá Sionni. O poriadnu porciu zábavy tak rozhodne núdza nebude.

Záverom prinášame už len samotný časový line-up akcie. V nedeľu sa posúva čas zo zimného na letný, konkrétne o druhej hodine v noci sa čas posunie na tretiu hodinu. Timetable uvádzame podľa starého zimného času, akcia tak oficiálne končí už s posunutým letným časom o 7 ráno. Odporúčame vám prísť do klubu v dostatočnom predstihu, aby ste nezmeškali mnoho dychberúcich momentov a taktiež štartujúce intrá.

casovy-lineup-WEB

Tešíme sa na vás a veríme, že si obidva stage užijete naplno.

Ear-Gasmic: „MUSIC LOVERS EDITION“ – 26. 03. 2016
Miesto: klub UHU, Šafárikovo námestie 79/7, Bratislava
Start: 21:00 hod., End: 06:00
Line-up: Main stage: GIUSEPPE OTTAVIANI (IT), DRIFTMOON, Janina T b2b Kristy Jay, Joe Cormack b2b N-RICO, Unbeat, JoshJoy / Techno stage (bar stage): FOXX, Sionni, Hasky, PACE TO P. M., Cole (old school techno set), Wireez b2b Elsy
Entry: 15 €
Event: https://www.facebook.com/events/799222740189711/
Web: www.egevents.sk, www.ear-gasmic.com, www.facebook.com/uhuclubbratislava
Ear-Gasmic fan page: https://www.facebook.com/eargasmic.official

EG ottaviani WEB

Zdroj: Ivo Ninja