Ear Drum Kru má nový album!

Elektronická skupina Ear Drum Kru vydala 30. Januára 2013 album s názvom „The Day After“, na svojom vlastnom labeli Schyzo Recordings, zatiaľ dostupný ako digital release.

Obsahuje 12 trackov rôznej elektroniky a fúzií, doplnených o vokály nových členov EDK Good Mooda a Bibiány Kontúrovej, alebo hosťujúcich Lyrika a Tomáša Hafnera. „The Day After“ je pestrou zmesou tanečnej muziky, ktorá je pre túto banskobystricko-zvolenskú kapelu typická. Na albume nájdete Liquid Drum&Bass, Dubstep, Funky Breaks, Electro, Punk, alebo prvky ranného UK Rave, na ktorom boli zakladajúci členovia odchovaní.

Napriek návratom do hudobnej minulosti, samotný zvuk na aktuálnosti neutrpel a môže byť označený ako súčasný. Retro zvuky a oldchool jungle strihy, striedajú rolandovské sekvencie s „modernými postupmi“ dnešnej elektronickej produkcie. Samotný album budú tento rok nasledovať remixy, prispejú napríklad Karaoke Tundra, A-Negative, alebo Rauo.

EDK momentálne koncertujú v 7 člennej zostave (bicie, basgitara, keyboardy, smpler turntable, dj scratch, vokál, mc) a ak ich chcete vidieť naživo, alebo ako DJ set aj vo vašom meste, píšte na edkbooking@gmail.com.

Album si môžete zakúpiť napr. tu: https://www.junodownload.com/products/ear-drum-kru-the-day-after/2128351-02/

Zdroj: Breaks.sk