Dynamo Team: Majú nový videoklip!

Dynamická slovenská hudobná skupina Dynamo TEAM vznikla len na jar tohto roku, no napreduje športovou rýchlosťou! V štúdiu Abbey Road v Londýne nahrala debutový album Slavia, ktorý sa v týchto dňoch dostáva do špecializovaných predajní – netradične – vo forme vinylu. Album je však možné získať aj ako CD alebo digital download: https://dynamoteam.bandcamp.com/

Pilotný singel Roll The Dynamo rotujú najvýznamnejšie stredoeurópske nezávislé rádiá, vrátane viedenského rádia FM4 (na ktorom je už zopár mesiacov najhranejšou skladbou), bratislavského Rádia_FM a pražského Rádia1. Zo skladby sa stal undergroundový letný hit a videoklip nakrútený v Barcelone zhliadli už tisíce divákov.

Dvojica Mike a lulu nadviazala na úspech prvého singla ďalším nezakomplexovaným pískacím popevkom OK Let’s Go!

Bicykel tentokrát vymenili za retro skúter, na ktorom si zajazdili po ostrove Ciovo v Chorvátsku. Kapela dostala pozvánku zahrať koncert v prestížnom viedenskom klube B72. Vo štvrtok 6. októbra to Dynamo TEAM roztočí vo Viedni spolu s rakúskou predkapelou The Nintendos: https://thenintendos.bandcamp.com/.

Slovenským fanúšikom sa Dynamo TEAM predstaví live actom na bratislavskej edícii renomovaného medzinárodného hudobného festivalu Electronic Beats 15. októbra 2011.

Aktuálnym jesenným singlom We Get High duo uvádza nový hudobný štýl „dynamo“ spájajúci viaceré hudobné vplyvy do jednoliatej pozitívnej dynamickej koláže. O remix sa postaral elektronický hudobník Emah.

A najčerstvejšou novinkou Dynamo TEAMu je tretí výtvarne spracovaný tanečný videoklip. Ráčte vstúpiť do „dynamo sveta“!

Dynamo

Zdroj: Dynamo Team
Publikoval: Redakcia GREGI.NET