Dynamic Sound 2013: Mauro Picotton, Corvin Dalek, Toky vs. Boss!

Oslava jari, oslava hudby, oslava vášne, oslava techna!  Sen mnohých fanúšikov našlapanej tanečnej muziky sa konečne splnil, na Slovensko zavíta hviezda prvého formátu, veterán talianskej aj svetovej hudobnej scény, Mauro Picotto!

Legendárny dj a producent, ktorého hudba nás sprevádza už od skorých rokov deväťdesiatych a ktorý sa nezmazateľne zapísal do histórie elektronickej tanečnej hudby, Mauro Picotto patrí ku krstným otcom talianskej a európskej tanečnej scény.  Mnohým sa vryl do pamäte svojimi veľkými hitmi na prelome tisícročí ako Komodo alebo Lizard, ktoré ovplyvnili ďalší vývoj tanečnej hudby a  patria k už nesmrteľným klasikám. Dnes Mauro patrí k absolútnej svetovej špičke na poli energickej tech-music, teda tech housu a techna, alebo ako sám hovorí,  “from heart to techno” hudby. Do Bratislavy a vôbec na Slovensko zavíta po prvý krát a vy sa môžete tešiť na úžasný hudobný zážitok, ktorý mu zabezpečil rezidenciu v klube Privilege na Ibize a ktorý poznajú a oceňujú  fanúšikovia na celom svete. Máme sa na čo tešiť!

Warmup mu nebude robiť nik iný, ako Corvin Dalek, legenda maďarskej scény, zakladateľ žánru Wet&Hard a veterán, dobre známy slovenskému publiku. Corvin prináša už vyše 10 rokov luďom nezabudnuteľné hudobné zážitky a nejedna jeho párty aj na Slovensku skončila v totálnej eufórii a radosti z hudby. Jeho warmup bude prísny, nekompromisný a presne v duchu celej párty – od srdca!

Slovenské farby na hlavnom stagi budú zastupovať dve naše legendy – Juraj “Toky” Tokár a Slávo “Boss” Brtáň. Ich Toky vs Boss sety patria k tomu najlepšiemu, čo na poli pravého slovenského techna máme a postarajú sa o záverečný set večera, ktorým opäť každému dokážu, prečo je ich pozícia na slovenskej scéne absolútne neotrasiteľná.  Technu zdar!

O podporu na hlavnom stagi sa postarajú aj ďaľšie slovenské mená,ktoré netreba nikomu znalejšiemu predstavovať, Tomáš “Tomin” Tomovič,Peter Hrajnoha alias Jeffry Baker a Arti, ktorí vás správne zahrejú a naladia pred hudobným techno nákladom, ktorý sa začne v klube po polnoci postupne vykladať.

Druhý stage večera bude patriť jemnejšim,no o to tajomnejším hudobným bítom pod hlavičkou známeho slovenského webu housemusic.sk. Jeho headlinerom bude izraelský dj a producent Eyal Cohen, ktorý patrí k stáliciam Tel-avivskej klubovej kultúry. Môžete očakávať temnú zmesku housu  a techna, ktorá je príznačná pre izraelskú scénu. Po jeho boku sa predstaví aj mladá nádej Israel Shmuel, s ktorým sa zahrajú back-to-back.

Ďaľšie mená už budú reprezentovať poctivú slovenskú školu house music. DODOman & WYCHITAWACS, aka “DrinkTeam”, Sensoreal v plnej zostave Keče, Chris a Martin Greenland a Peter Smak, títo všetci sa postarajú o príjemný oddych, skvelú hudbu a nezabudnuteľnú noc.

A kedy sa to všetko udeje? V krásny jarný večer 18. mája v sobotu v bratislavskom Babylon klube.  Vstupné na mieste bude 22€, no pozor! Ak chcete ušetriť až celých 5€, máte jedinečnú možnosť kúpiť si predpredaj za veľmi príjemných 17€. Dynamic sound, to je najväčší techno event jari a vy tam nesmiete chýbať!

[sublimevideo src1=“https://gregi.net/wp-content/uploads/2013/04/mauro_spot_final.mp4″ uid=“e658bf17″ id=“e658bf17″ width=“620″ height=“349″]

Dynamic Sound presents: MAURO PICOTTO, CORVIN DALEK, TOKY VS BOSS
18. mája 2013, Babylon Klub, Kolárska 3, Bratislava

MAIN TECHNO stage
Mauro Picotto / Alchemy – Italy
Corvin Dalek / Fummelerum.de Berlin/ – Germany
Toky vs Boss / Standa / Sk
Tomin Tomovic / Sensitive People / Sk
Arti / Dynamic / Sk
Jeffry Bayker / Dynamic / Sk

HOUSEMUSIC.SK stage
Eyal Cohen & Israel Shmuel / AK Tek Rec /Israel
SENSOREAL /Seta Label / Housemusic.sk/ Sk
DODOman & WYCHITAWACS / Housemusic.sk/ Sk
Peter Smak / petersmak.com / Sk

VSTUPNÉ:
22€ na bráne
17€ predpredaj: https://predpredaj.zoznam.sk/predaj-listkov/231/Dynamic-Sound—Mauro-Picotto/

FB event: https://www.facebook.com/events/498944513501260/
https://www.babylonatelier.sk/

Zdroj: DS