Dymytry jesennej Metalgate tour!

Pražská metalová kapela Dymytry zahájila v minulých týdnech, za podpory Metalgate.cz a rockového klubu Death Magnetic, své podzimní turné a postupnì ještì do konce roku zahraje ve Dvoře Králové, Domažlicích, Českých Budìjovicích, Jihlavì nebo Plzni. Navíc kapela vyhlašuje i neobvyklou soutìž.

Jako speciální a neplánované překvapení Dymytry pro své fanoušky připravili akci, která by se dala pojmenovat: Přijď v masce a získej plakát a podpiskatu.

Jak nápad na tuto soutìž vznikl přibližuje zpìvák kapely Jan „Protheus“ Mackù.


„Na koncertì v Rožmitále jsme zažili víc než příjemné překvapení, skupinka ultrafans si totiž namalovala naše masky na své metalové tvářičky. Tenhle nápad se nám opravdu zalíbil a proto jsme vyhlásili soutìž, že kdokoli přijde na náš koncert v masce, co nejvíc podobné té naší dostane u našeho stánku plakát a podpisovou kartu, samozřejmì s podpisy všech členù“, upřesňuje zpìvák.

Dymytry

Připomeňme, že i letos Dymytry prožívají úspìšnou sezónu. Už bìhem letošního léta představili fanouškùm nový singl Jsem nadšenej a na svých koncertech se setkávají s nabitými sály a nadšenými reakcemi fanouškù. Stále velký zájem je také o poslední CD „Neser“, které vyšlo loni v prùbìhu léta.

Bìhem léta se Dymytry opìt objevili na festivalech Masters of Rock nebo Benátská noc.

Nejbližší koncerty turné:
28.10. – Částkov u Tachova
29.10. – Háj u Duchcova
5.11. – Dvùr Králové nad Labem (ZC Zálabí)
12.11. – Dolní Nìmčice u Dačic
26.11. – Plzeň (Music Club Watt)
10.12. – Domažlice (Deathmagnetic)
16.12. – České Budìjovice (MartySclub)
17.12. – Jihlava (Club Ježek)

Více informací: https://dymytry.cz

Zdroj: Dymytry
Publikoval: Redakcia GREGI.NET