Dykman & Wyrus je dvojica z Prievidze, ktorá dala do sveta ich prvé debutové EP Urban Machines.

Dykmana môžete poznať z rôznych elektronických / dnb parties. Djingu sa venuje už vyše 10 rokov, je jeden z hlavných predstaviteľov Codered crew. Produkovaniu sa vážnejšie venuje približne rok a teraz prišiel čas dať jeho výtvory von medzi ľudí.

Wyrus v minulej dobe pôsobil prevažne v hardcore / punkovej subkultúre. Po rozpade jeho poslednej kapely sa rozhodol experimentovať s elektronickou hudbou. Koncom minulého roka vydal svoje prvé EP – Úplne inak, ide o zmes elektroniky, dubstepu, rapu a punku.

14.03.2014 15

Keďže táto dvojica má bohaté skúsenosti s hudbou, rozhodli sa dať hlavy dokopy a výsledkom je toto Epčko. Nájdete na ňom 8 trackov spievaných prevažne v slovenskom jazyku, posledný track – I am not afraid je v angličtine. Hudobne ide o zmes rôznych odnoží dnb, dubstepu a rapu.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/69240553″ params=“auto_play=false&hide_related=false&visual=true“ width=“100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

Celý tento počin ide von pod ich novou crew / labelom URBAN MACHINES, na ktorom momentálne pracujú. O cover sa postaral Cenco z Codered crew. Krst prebehne 11.4.2014 v Prievidzi / Element music clube. Hosťami tejto akcie budú Mc GLEB & DJ ASS, FAT KIT, JAMALBOY a JOHNEY.

urban-machines-ep-new
urban-machines-ep-2

https://www.facebook.com/urbanmachinesofficial
Krst – fb event: https://www.facebook.com/events/1401966490071587

Zdroj: Urban Machines