Dvojkoncert Horkýže Slíže a Monkey Business dopadol na jednotku, Matěj Ruppert predviedol špeciálne trenky s nápisom Senec!

Dvojkoncert kapely Horkýže Slíže a Monkey Business vo vynovenom seneckom amfiteátri sa vydaril! Množstvo ľudí, fantastická nálada a krásne prostredie prispeli k tomu, že fanúšikovia aj samotní umelci majú nezabudnuteľný zážitok. Spojenie popu s punk-rockom sa ukázalo ako dobrý krok a to najmä preto, že obe kapely sú známe príslovečným humorom.

DSC_5988

Matěj Ruppert z Monkey Business nezostal nič dlžný svojej povesti a predviedol bomba trenky s nápisom Senec, ktoré si zaobstaral špeciálne pre túto príležitosť! Slovenská aj česká kapela si koncert natoľko pochvaľujú, že by si radi podobné vystúpenie zopakovali. Začali dokonca snívať o spoločnom songu. Senecký park v toskánskom štýle tak zažil jedinečný koncert, ktorý je možno začiatkom novej spolupráce.

Triumfálny úspech! Spoločný koncert českej kapely Monkey Business a slovenskej skupiny Horkýže Slíže si dokonale užili fanúšikovia aj samotní hudobníci. Na pódiu to rozbalili vo veľkolepom štýle.

DSC_6161

„Bolo to vynikajúce, senecké publikum bolo absolútne abnormálne! Užili sme si to úplne parádne. Tento amfiteáter je skutočne nádherné miesto, prišlo veľa ľudí, jednoducho fantázia. S Horkýže Slíže sa nám hralo naozaj veľmi dobre, možno túto spoluprácu rozvinieme. V súčasnosti síce nič konkrétneho zatiaľ naplánované nemáme, ale Horkýže máme skutočne radi a mám taký pocit, že aj oni majú radi nás. Dúfam, že toto bola taká prvá lastovička, rád by som si takýto koncert zopakoval. Možno z tohto vznikne aj nejaká spoločná pesnička,“ netajil nadšenie Matěj Ruppert z Monkey Bussines.

Obľúbený český spevák potvrdil svoju povesť extroverta s príslovečným divokým humorom. Na koncerte ukázal špeciálne trenky s nápisom Senec!

DSC_6275

„To je teraz taká moja záľuba, mám na takmer každý koncert takéto trenírky. Keď hráme v Brne, mám tam napísané Brno, v Senci zas Senec. Pokiaľ koncertujeme v meste, ktoré má dlhší názov – napríklad Hradec Králové, mám vpredu Hradec a vzadu Králové. Alebo naopak,“ vysvetľuje s úsmevom Matěj Ruppert. 

Fanúšikovia Monkey Business s obľúbenou českou kapelou spievali skladby „Who Killed My Libido?“ či „Piece of My Life“. Sympatizanti Horkýže Slíže si zas takmer vykričali pľúca, keď si spolu strihli songy „Malá Žužu a „A ja sprostá“.

DSC_7127

„Cítili sme sa úplne super, zahrali sme to v celej kráse. Ľudia sa tešili, pretože sme hrali dlhý program oproti ostatným festivalom, kde nás skracujú na nejakú hodinku. V Senci sme hrali hodinu a pol a tak sme dali viac pesničiek. Monkey Bussines boli super, radi sme si ich vypočuli. Ľudia si s nami spievali, už naše pesničky za tie roky poznajú, jednoducho, všetko bolo super,“ dodáva Peter „Kuko“ Hrivnák z Horkýže Slíže.

Vynovený senecký amfiteáter s parkom v toskánskom štýle hudobníkov doslova nadchol. Vystupovali tam po prvý raz a radi by sa tam ešte vrátili.

DSC_5791

„Senecký amfiteáter je naozaj krásny. Je na rovinke, má peknú, upravenú zeleň. Netreba veľa šľapať k bufetom, čo je veľká výhoda. Pozdravujem celý Senec, nech sa všetci majú fajn,“ uzavrel Peter „Kuko“ Hrivnák

Unikátny dvojkoncert Monkey Business & Horkýže Slíže priniesla do Senca spoločnosť Quick Production SK.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Quick Production SK