Dvojica Switch2smile a Mark Voss vytvorili úžasnú spoluprácu.

Slovenských dvojíc, či už to producetov alebo dídžejov je už v Česku a na Slovensku celkom dosť. Avšak Mark Voss a Smile2smile sa po prvýkrát spojili a vytvorili remix do svetovej súťaže pre  „Spinnin Records.“ Toto holandské vydavateľstvo má na svojom konte takmer všetky svetové DJské hviezdy ako napríklad Tiesto, Fedde le grand, Martin Garrix a mnohé ďalšie.

Nórsky producent Tungevag v spolupráci s už spomínaným vydavateľstvom „Spinnin Records“ pripravili súťaž na jeho remix. Neuveriteľné sa stalo skutočnosťou a naši dvaja chlapci vyhrali túto súťaž.  Bolo v nej zapojených viac ako 500 DJs a producentov asi z 70 krajín.

Je to obrovská česť reprezentovať Slovensko ako krajinu v elektronickej tanečnej scéne na svetovej úrovni. O takomto niečom sníva každý jeden umelec zaoberajúci sa niečím profesionálne. Som rád že aj tento sen sa mi splnil. A ďakujem veľmi pekne všetkým, ktorí za nami stoja. „Switch2smile“

Už dlhšiu dobu sa venujem hudbe „takmer celý život“ a vyprodukoval som tracky, ktoré majú niekoľko miliónové videnia na sociálnych sieťach ( v spolupráci s ľuďmi ako Kali Records, Kristína Music, Emily & Justice a mnoho ďalších). Nie je to tak dávno čo ma chytila vlna tanečnej hudby aj v zahraničí. Dokonca sa mi podarilo oficiálne vydanie singlu na jednom z najlepších vydavateľstiev – Revealed Recordings. Preto ma nesmierne teší, že sa to posúva na ďalšiu úroveň práve vďaka tejto súťaži na Spinnin Records. „Mark Voss“

Slovensko je už len krôčik od ďalšieho veľkého úspechu v oblasti tanečnej hudby.

Na finálne rozhodnutie vydania tracku už čakáme len od záverečnej poroty, ktorá je zložená z umelcov ako napr. KSHMR ( jeden z najuznávanejších producentov súčasnosti tanečnej hudby a pod.)

www.instagram.com/switch2smile
www.instagram.com/djmarkvoss

Zdroj: TS