Dvojica Ščevlíková & Zajaček vydáva očakávaný album ‘Feel It’, krstiť budú v Bratislave už 10.mája.

Ona – speváčka. On – gitarista. ONI – sedem rokov hudobného dozrievania na jednom pódiu. Katarína Ščevlíková a Peter Zajaček spoločne vytvorili zaujímavú akustickú fúziu jazzu, funky, bluesu a reggae – a po dlhej odmlke vydávaju debutový album s názvom ‘Feel It’. Pokrstia ho už 10.mája v bratislavskom Satori Stage spolu so špeciálnym hosťom – talentovanou slovenskou speváčkou M.U.S.

Piesne z albumu ‘Feel It’ dokumentujú začiatky, rozbeh, vzlet a turbulencie ľudskej rôznorodosti v rámci hudobného spojenia dvoch nejednoduchých duší, ktoré komunikujú rovnakým jazykom. Neprehliadnuteľná speváčka Katka Ščevlíková na albume prejavila okrem unikátneho spevu  aj textársky talent, ktorý vynikajúco dopĺňa gitarista Peter Zajaček, a to experimentálnou a zároveň hrejivo-pesničkárskou akustickou gitarou.

Peter bol k hudbe vedený od detstva a v multiinštrumentálne orientovanej rodinnej atmosfére sa jeho vášňou stala práve hra na gitaru. Aktuálne aktívne koncertuje v kapelách Medial Banana, A’conto či s členmi bývalého Mango Molas – Lopezom a Tonom Zajačkom, ďalej s Tamášom Beliczom a ďalšími hudobníkmi. Popri tom ešte stíha bubnovať v kapele Without Strings, kde okrem iného pôsobí ako výrazný aranžérsky element. Katka Ščevlíková je speváčka s nápadným účesom a s neobvyklým rockovo – jazzovo – soulovým zafarbením hlasu, s úprimným pódiovým prejavom, plným spontánnosti a hravosti, ktorým zaujme od prvého momentu a núti vás počúvať až do konca. Okrem rock’n’rollu miluje aj intímnejšiu hudbu – jazz, indie, soul a folk.

Dlhoočakávaný album hudobnej formácie Ščevlíková & Zajaček bol nahratý vo vychytenom štúdiu Loft pod zvukovou (a producentskou) záštitou Jaroslava Žiga ml., na albume nájdete hostí ako Martin Ďurdina, Tono Zajaček, Daniel Urban či Poky zo skupiny Medial Banana.

Koncert spojený s krstom albumu sa bude konať 10.mája v bratislavskom Satori Stage – vstupenky si v online predaji za 5€ môžete kúpiť cez koncertnú službu Tootoot – https://tootoot.fm/sk/events/58eded9605b0c50c24408a37. Na mieste budú vstupenky v predaji za 6€.

Koncert doplní aj debutové vystúpenie M.U.S – projekt speváčky a skladateľky Michaely Husárovej. Jej tvorba kombinuje pop s prvkami soulu, R’n’B a jazzu. Dotvárajú ju úprimné texty vychádzajúce z vlastných životných skúseností a pocitov. Je inšpirovaná hudbou minulého storočia, no zároveň do svojej tvorby dostáva moderné prvky. Spolu so štvorčlennou kapelou v zložení Martin Štefánik – klavír, Marek Sasko – bicie, Jozef Madola – basgitara a Štefan Čakvári – gitara sa v Satori Stage prvý krát predstavia v kompletnej zostave a zároveň bude tento koncert ich debutom na hudobnej scéne.

https://www.facebook.com/scevlikovazajacek
https://www.facebook.com/musmusicofficial
FB event: https://www.facebook.com/events/1824476971207810/

Informácie redakcii poskytla Daniela Grečnerová ( PR manažér, Tootoot Live Promotion)