Dve premiéry Mliečnych zubov!

Experimentálne laboratórium súčasnej drámy Štúdia 12 – Mliečne zuby uvedie v januári hneď dve premiéry. V multimediálnom akčnom 3D thrilleri Lovec Štbákov sa Ján Slovák vracia na dosky Štúdia 12, aby opäť zachránil svet. V Improvizácii na hrušky písal a režíroval kritik, kostýmoval architekt, dramaturgička ochorela a produkčnej došiel kredit.

Projekt Lovec Štbákov divadla Pacientárium bude mať premiéru vo štvrtok 19. januára 2012 o 19.00 hod. v Štúdiu 12 na Jakubovom námestí 12 v Bratislave. V réžii Lukáša Sigmunda a Andreja Kolenčíka sa predstavia Ján Slovák, Emil Lehota, Romana Maliti, Ibrahim Maiga a ďalší.

Včera sme si mysleli, že nie sú medzi nami. Dnes chcú ovládnuť všetko živé. Ich zbraňou je teror, strach a vymývanie mozgov. Hodnoty, po ktorých oni šliapu, môže zachrániť iba jeden človek. Misia: zbaviť planétu červenej invázie. Pravda a láska sú na jeho strane guľometu. Arnold Stallone je Lovec Štbákov. Ján Slovák sa vracia na dosky Štúdia 12 v multimediálnom akčnom 3D thrilleri, aby opäť zachránil svet.

Inscenácia Improvizácia na hrušky bude mať premiéru a prvú reprízu 26. a 27. januára 2012 o 19.00 hod. v Štúdiu 12. Písal a režíroval kritik, kostýmoval architekt, dramaturgička ochorela, produkčnej došiel kredit, hrajú študenti VŠMU. Fakt to chcete vidieť? V réžii Mateja Moška sa predstaví Jana Kovalčíková, Jakub Lužina, Pavol Gmuca.

Projekt Mliečne zuby je zameraný na prezentáciu prvých inscenačných pokusov mladých tvorcov, ktorí ešte nepracovali v podmienkach profesionálneho divadla. Ambíciou projektu je podporovať realizovanie aj vznik pôvodných, autorských projektov budúcich profesionálnych divadelných tvorcov.

Bližšie informácie a vstupenky na: studio12@theatre.sk alebo 02/ 20487 602

Mliecne zuby

Zdroj: Divadelný ústav / Theatre Institute
Publikoval: Redakcia GREGI.NET