DVBBS piatkovými headlinermi Mácháč 2016!

Není snad žádného fanouška elektronické hudby středního proudu, který by neznal hymnu Tsunami. Skladbu, která ovládla nejen největší světové festivaly, ale i např. fotbalové stadiony a televizní reklamy, představí na 16. ročníku největšího domácího beach open air festivalu osobně její autoři – kanadské duo DVBBS.

Bratři Chris a Alex začali koketovat s taneční hudbou v roce 2012, kdy opustili myšlenky na vlastní kapelu a přesunuli se do studia k produkování. Téhož roku ještě vydali první EP s názvem Initio, které obsahovalo 5 skladeb. To však neznamenalo nic oproti úspěchu hitu Tsunami (2013), který je dostal do line-upů nejzásadnějších tanečních festivalů planety. Následovaly hity jako Raveology, Gold Skies, We Were Young, Deja Vu, Voodoo, Immortal, Pyramids, Raveheart nebo Never Leave. V roce 2014 zaznamenali první umístění v anketě DJ Mag Top 100 djs, když je fanoušci katapultovali hned na 20. místo, letos se posunuli ještě o 4 příčky.

Pokud se podíváte do jejich rideru, nebudete už mít žádné pochyby o tom, že i EDM scéna může mít své „pankáče“. V rámci festivalu vystoupí v pátečním programu hlavní stage.

Finlandia Mácháč 2016
19. – 20. 8. 2016
Máchovo jezero, pláž Klůček
Předprodej od 990 Kč v síti Ticketpro.
DVBBS, MaRLo, MATTN, Ferreck Dawn a další
www.festival-machac.cz

unspecified

Zdroj: LIVE61 s.r.o