Dvaja bratia si chcú splniť sen: prvé EP s názvom LOVE IS WHAT YOU NEED.

Pre niekoho je hudba relax, pre niekoho útek z reality a pre niekoho životnou láskou. U bratov Maroša a Mateja Pechovcov z Partizánskeho rozhodne prevláda posledná možnosť.

Hudba je ich koníčkom už od malička a radi svoje nadšenie zdieľajú s ostatnými ľuďmi. Či už hraním v uliciach miest, alebo organizovaním koncertov. V hlave sa stále držia hesla: „Keď zomrie hudba, zomrieme aj my.“

Za svojej hudobnej dráhy boli členmi niekoľkých kapiel, no nikdy to nebolo, ako sa povie, to pravé orechové. Preto sa v roku 2015 rozhodli, že zostanú sami dvaja, presne ako v detských časoch v hudobnej škole. Založili projekt idemsisvoje (www.idemsisvoje.sk, alebo FB: idemsisvoje.), ktorým chcú dať vedieť svetu, že sa rozhodli splniť si svoje sny a podeliť sa s ich tvorbou s tými, ktorí toto nadšenie chcú prežívať s nimi.

IMG_2560

Tento rok sa im podarilo dovŕšiť ďalší míľnik v ich umeleckej dráhe – napísať 5 vlastných piesní, ktoré plánujú vydať na EP albume s názvom Love Is What You Need (liwyn’). Názov nie je náhodný. Pomenovanie tvoria mená jednotlivých skladieb, ktoré so sebou nesú príbeh. Príbeh chalana, ktorý prežíva obdobie sklamania z lásky, obdobie priateľstva do lásky prerastajúceho a nakoniec obdobie pravej lásky, ktorá je bohužiaľ zničená netrpezlivosťou druhej polovičky na ceste k spoločnému šťastiu. Tento človek prechádza všetkými spomenutými etapami, až nakoniec sám zisťuje, čo v živote skutočne potrebuje a akou cestou sa chce uberať. Všetky skúsenosti, ktoré za ten čas nazbieral, z neho spravili silnejšiu osobnosť pripravenú urobiť v živote ďalší krok vpred.

Posunúť ďalej sa musia aj Maroš s Matejom. Pesničky z papiera zatiaľ počúvať nevieme, a preto ich treba nahrať. Ako to už dnes chodí, nič nie je zadarmo. Nahrávanie, grafika a šírenie hudby niečo stojí. Pre účel zozbierania finančných prostriedkov si Maroš a Matej vybrali netradičný spôsob v podobe u nás stále nie natoľko známeho crowdfundingu. Vybrať si môžete z viacerých odmien, ako napríklad digitálna nahrávka, reálne CD, tričko, stretnutie alebo aj živý koncert. Každá odmena = rôzna čiastka, každá čiastka = krok bližšie k naplneniu sna. Podporte prvé EP Maroša a Mateja Pechovcov na stránkach projektu, kde sa dozviete viac. Klikajte SEM: Naše prvé EP Love Is What You NEED.

Pozdravujú vás a ďakujú za každú podporu! :)

Video ku kampani, kde hrá pieseň NEED z pripravovaného EP albumu:

Autori: Martina Bronišová a tím idemsisvoje.