Dubscream vol. 4 – 13. apríla v Piešťanoch.

Po pol roku sa v piešťanskom Cotton Clube uskutoční štvrté pokračovanie úspešnej dubstepovej party Dubscream. Prvý krát sa v klube predstaví mladý nádejný dj Ponder.

Ako d´alší sa nám predstaví dj KRAY z Rádia Piešťany,ktorý tam viedol vlastnú elektronickú reláciu a má za sebou hrania v Clube 22,Cotton Clube a rôznych akciách po Slovensku.

Ako headliner sa nám predstaví KUKURICA/trident.sk/ Cotton Club sa nachádza 8 minút  pešo od ŹSR a SAD a má obrovské parkovisko.Okrem kvalitnej hudby očakávaj aj veľmi
prijatelné ceny na bare.Vstup je 1 euro.

KUKURICA pôsobil na Slovenskej drum&bassovej scéne najskôr ako párty fotograf. V roku 2003 sa prvý krát dostal do kontaktu s gramofónmi v piešťanskom Clube 22, kde začal trénovať a po krátkom čase absolvoval svoje prvé verejné vystúpenie. Následne bol prijatý do SIGNAll crew, do ktorej partili aj L PLUS (Technique rec., Viper rec.) a Lixx (SIGNAll_FM). Koncom roku 2004 sa stal víťazom súťaže v DJskej zručnosti – Jim Beam Music Wanted NDB DJ. Tento veľmi rýchly nástup na scénu mu zabezpečil pravidelné hrania v kluboch a na festivaloch nielen na Slovensku. Bol tiež rezidentným Djom viacerých klubov a párty: Beatz v Trvane, Gáléria Duna v Bratislave, Cotton Clube v Piešťanoch. Dnes už má  Kukurica za sebou vystúpenia po boku veľkých mien svetovej dnb scény, ako Andy C, DJ Fresh, Teebee, Scratch Pervetrs, Ed Rush & Optical, Brookes Brothers Logistics a mnoho ďalších. Koncom roka 2008 sa náhle vytráca zo scény a objavuje sa na akciách len sporadicky. V roku 2013 sa naplno vracia k  djingu pod značkou Trident.

Zdroj: Cotton