Dubflex párty na lodi už v sobotu!

V sobotu sa na Plťke v Bratislave uskutoční letná dubstepová párty, na piesku, s chutnými drinkami, kvalitným zvukom, osvetlením a dvanástkou slovenských producentov a djov za gramcami.

Tešíme sa na príjemných 25 stupňov, slnečné počasie počasie počas dňa a atmosferickú noc na lodi, ktorá kotví medzi Novým mostom a Riverparkom hneď oproti Subclubu. Viac info o mieste konanie tu www.pltkaba.sk

Štartujeme o 18hodine, príjemným letným reggae dubstepom, drinkujeme veľmi veľmi lacno už od 80 centov, na bráne vás do 22hod vypýtajú 4 eur, potom to bude o euro viac. Všetkých srdečne pozývame a veríme, že sa budete cítiť dokonale príjemne ☺

Časový line up
18:00-20:00 SHAKESBEER
20:00-21:00 DUBSHOOCK
21:00-22:00 SIBA
22:00-23:00 MIRETZ
23:00-24:00 JAZZCAUSE
00:00-01:00 MARINO69
01:00-02:00 BASSCORE
02:00-03:00 ES_HA
03:00-04:00 HEDGEHOG & LAIDBACK FELLAZ
04:00-05:00 ROBX
05:00-06:00 FATSOUND

JAZZCAUSE – Marian Michlo alias Jazzcause si už od malička nevie predstaviť život bez hudby. Je ovplyvnený rozličnými smermi hudobnej sféry. Od metalu cez punk, funky, old skool hip-hop, electronic music, až po jazz a klasiku.
Začiatky experimentovania a produkovania hudby prišli ešte na základnej škole, keď ho jeho starý otec prvý krát posadil za keyboard a naučil ho základy hrania na klavír. Od prvého momentu ho zaujalo množstvo zvukov, ktoré sa z toho dalo dostať. Toto trvalo pár rokov kým sa v roku 2001 nedostal na jeho prvú techno párty v niekdajšom levickom klube Tehellňa. Atmosféra toho miesta bola natoľko emotívna, že sa hneď rozhodol zohnať si software na robenie hudby a začal skladať hudbu za pomoci počítača. Hudbu robil intuitívne, takže sa žánrovo ani zvukovo nijak neobmedzoval.

K platniam mal vzťah taktiež od maličká, keď najskôr zaspával pri počúvaní rozprávok a neskôr pokazil starý gramofón po snahe napodobniť scratcherov z videoklipov. To sa písali ešte skoré 90te roky. Od toho momentu vedel, že sa k tomu skôr či neskôr vráti. Ten čas prišiel v roku 2003 keď sa v Prahe rozhodoval ktorému hudobnému štýlu sa bude venovať ako DJ. V tom momente vyhral drum&bass. Keďže ešte nemal gramofóny, mixovať sa učil priamo pred ľuďmi na akciách vo vtedajšom levickom S-klube, ktoré organizoval s kamarátmi. Jeho prvé väčšie hranie prišlo v lete 2004 na akcii BeeFree. Od toho času si zahral na viacerých menších či väčších akciách na Slovensku, Čechách a dvakrát si zahral aj v Írsku. Podieľal sa na organizovaní viacerých lokálnych akciách a v roku 2005 začal organizovať svoju vlastnú akciu Bassic Instinct. Začiatkom a koncom leta 2006 zorganizoval Free open air v Horši pri Leviciach. O rok na to bola táto akcia dvojdňová a na dvoch pódiách si na nej zahralo viac ako 30 djov. V roku 2006 ho definitívne očaril dubstep, ktorý mu pripomínal jeho experimentálnu tvorbu. Po pár mesiacoch strávených v Anglicku sa domov vrátil s plnou taškou platní, kde prevládal práve tento hudobný štýl. V roku 2008 dozrel čas a začal viac dokončovať svoje skladby a vymieňať ich s producentmi z celého sveta. V súčasnosti čaká na vydanie niekoľkých skladieb a zakladá web dubstep.sk. V jeho setoch môžete počuť okrem dubstepu a drum&bassu aj všelijaké iné hudobné štýly a to nie len elektronickej hudby.

MIRETZ – Miretz je DJ a producent z Veľkého Krtíša. Jeho kariéra začala pred cca piatimi rokmi. V tom čase produkoval hlavne jungle a dnb skladby. Neskôr sa začal viac zaujímať o nuskool breakbeat a produkovať svoje skladby na 136 BPM. V roku 2006 pri počúvaní online rádia, Miretz prvýkrat narazil na nový štýl Dubstep, ktorý ho silne ovplyvnil. Začal experimentovať s bicími slučkami a vytvárať svoje prvé dubstepové skladby. Od roku 2007 sa venuje aj djingu na rôznych dubstepových akciách, kde prezentuje aj svoje vlastné skladby. Od roku 2008 je členom Spiral.sk.

Do dnešného dňa Miretz vydal skladby na nasledovných nezávislých labeloch: Kursed recordings, Owntempo a 4beat records. Taktiež je autorom remixu skladby “Urban Jungle” od Ear Drum Kru, ktorý vyšiel na výberovke Fanki Faka remixes.

1. Mája 2009 vydal svoj debutový album “Miretz”, ktorý obsahuje výber 13 jeho najlepších skladieb od roku 2006.

MARINO69 – Marino 69 is a new talent from Slovakia. He started to produce music in the year of 2000. Originally a FastTracker and a simple wave editor user, Marino moved to a proper music creation software and produced music in techno and trance styles. ..

U-turn came in 2004, when Marino started to make drum’n’bass tunes. Fast forward 2007, and our man Marino 69 listens to dubstep for the first time in his life and gets hooked instantly.

He produces dubstep and experimental music since then and creates his own unique style out of a very limited resources. Marino’s next big assignment is to get a recognition as a dubstep DJ;

Marino 69’s 4 tracks debut on the Esprit label ‚Street Unknown EP‘ is out (digital release, cat.no. ESP004) 12th March 2008.

ES_HA – Es_ha je dubstepový a grimeový DJ/producent zo Zvolena. Na slovenskej hudobnej scéne je známy skôr ako drum and basový MC Shady. Od mikrofónu ku gramofónom sa dostal po dvoch rokoch mixovania na počítači, keď si uvedomil, že mixovanie pre neho nie je len chvíľkový rozmar.

https://www.myspace.com/eshaprodukcia
https://mp3.drom.sk/es-ha-dubstepping-it-up/

Grime a UK Garage ho oslovili v roku 2003, a keď si kupoval prvé platne išlo práve o tieto štýly. Od grime k dubstepu nie je ďaleko a jeho sety sa začali obohacovať aj o túto odnož UK GARAGEu. V súčasnosti sú jeho sety väčšinou pestré a skladajú sa najmä z dubstepu, inštrumentálneho a vokálneho grimeu, breakstepu a tvrdšieho UK garageu. Má rád „živé“ mixovanie a rýchle prechody. Do svojich mixov sa snaží „nasúkať“ čo najviac trekov, jeho mixy sú eneregické a prekvapivé. Sety sú plné viacerých odnoží, nikdy nestagnujú v jednej polohe.

V poslednom čase sa objavuje najmä na akciách STEP IT UP v Nových Zámkoch, na organizácii ktorých sa podieľa, na akciách SPIRAL vo Zvolene, ale stihol si už zahrať na festivale BeeFree/2x/, RAINBOW OA, DOWNLOAD OA, festivale Codered Free OA, v roku 2008 to bolo niekoľko hraní v Českej republike (HIP HOP KEMP 2008) a vo viacerých slovenských kluboch. Od Novembra 2008 je rezidentom pravidelnej Dubstepovej akcie BRRRAP ktorú organizuje pod hlavičkou agentúry SPIRAL. S produkciou vážnejšie začal až vo februári 2007 a zaznamenal s ňou aj prvé úspechy. Okrem toho, že sa jeho treky hrávajú na dubstepových rádiách má es_ha 2 digitálne releasy, pod labelami Owntempo a 4 BEAT records. Produckiu je možné vypočuť na stránke www.myspace.com/eshaprodukcia.

DUBSHOOCK – Dubstepová formácia, ktorá vznikla v roku 2009 v Bratislave. Tvoria ju traja dji a MC. Ich vystúpenia sú plné tanečného woobler bublajúceho dubstepu, brostepu, melodického a experimentálneho dubu s prvkami reggae music, okorenené kvalitným grimeom a dubtechnom. V súčasnosti prezentujú svoje hudobné cítenie na akciách po Slovensku, pripravujú nový mixovaný set, venujú sa produkcii a pripravujú live-act. Hľadajú rôznych hudobníkov, MCs, ktorí majú veľký záujem a odhodlanie realizovať sa a podporiť dubstepovú scénu na Slovensku, presadiť sa v zahraničí a prezentovať svoje vnímanie tejto hudby.

  Latest tracks by DUBSHOOCK

Dubflex

Zdroj: NuDance
Publikoval: Redakcia GREGI.NET